Știri

Care este starea lui Alexandru Arșinel. Veștile nu sunt bune

Alexandru Arșinel, în vârstă de 82 de ani, încă trage să se recupereze după ce anul trecut a suferit o serie de intervenții chirurgicale pe cord deschis. Marele actor a recunoscut că a rămas cu niște sechele după intervențiile chirurgicale din ultimele luni.

„Am rămas cu niște sechele, dar sunt optimist. Am avut acele intervenții chirurgicale pe inimă, nu a fost chiar simplu, iar acum mă resimt. Dar lucrurile vor fi bune, cred că în câteva luni va fi ceva mai bine.

E important că operația a reușit, că acum sunt mai bine decât înainte și că starea mea de sănătate se îmbunătățește. V-am spus, am niște sechele, dar nu sunt grave și am motive să cred că medicii nu au greșit când mi-au spus că voi fi bine. Am avut parte de niște medici minunați”, a declarat Alexandru Arșinel pentru Fanatik.ro.

Alexandru Arșinel a trecut prin multe greutăți în ultimul timp, iar acum speră să se refacă după intervenția chirurgicală pe inimă suferită la finalul lunii noiembrie, când medicii i-au montat un stent.

„Fac recuperare medicală, fac niște proceduri, niște exerciții și cu cei de la Spitalul Monza, dar și în privat. De două ori pe săptămână vine cineva la mine acasă pentru recuperare, pentru terapie. Fac niște exerciții speciale, un fel de gimnastică medicală, nu sunt foarte intense, dar mă ajută foarte mult”, a mai povestit actorul, mai arată sursa citată.

Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.