Media

Finala Survivor 2021. Zanni A CÂȘTIGAT marele premiu!

Suvivor este unul dintre cele mai urmărite show-uri sportive ale momentului. Curând va veni marea finală, cea mai așteptată ediție a acestui joc. Cei trei finaliști se luptă pentru marele premiu de 50.000 de euro.

Publicul a votat! Zanni e marele câștigător Survivor România 2021!

“Mă simt foarte bine, am mulți oameni alături de mine. Am avut foarte multe emoții, dar nu de frică, au fost emoții de bucurie pentru că simțeam acest moment și emoțiile erau pentru că nu prea știam cum să-mi arăt recunoștința. Recunoștința mea o să o vedeți în toată energia mea și în toată atitudinea mea de acum încolo. Vă mulțumesc, nu că ați pierdut, ci că ați câștigat timpul alături de mine.”

În foarte scurt timp vom afla câștigatorul marelui premiu. Probele individuale se apropie de final! Concurenții aproape au terminat ultima cursa din Survivor România 2021.

Primul vot al publicului a decis ca între Zanni și Marius, Zanni să fie finalistul.

Cum a reacționat Marius după ce a ieșit din Finala Survivor

 “Am dat tot ce am putut. Mai mult de atat nu puteam. Isi merita locul Andrei in Finala. Accept ca m-a batut. Imi doream sa port Colanul ca tot nu port eu bijuterii. Ma bucur ca am avut energia necesara. Sunt rupt. Ma bucur ca am picioarele bine, ca nu m-am ranit. Din cauza lor, am pierdut…Ati vazut ca se ferea de mine cubul ala?!, a glumit Zanni. Sunt suparat pe mine, dar nu mai am nimic de zis.”

Lupta pentru marele premiu se duce acum între Zannidache și Andrei.

Anna Porgras a facut si prima declaratie despre Zanni:“Știu că v-ați străduit, băieți, dar îmi doresc din tot sufletul să câștige Zanni. Nu am cuvinte să spun cât de mândră sunt de el.”  

În această seară, aflăm cine este Marele Câștigător „Survivor România” 2021! Maria a fost eliminată din competiție; Zannidache, salvat de public, merge mai departe, în Marea Finală, alături de Andrei și Marius

Ultima semifinală a avut loc vineri. Azi este finala Survivor România

Publicul de acasă și-a putut vota din nou favoritul, cei pentru care

liniile de vot s-au deschis în cel de-al doilea Consiliu de Eliminare sunt Zanni și Maria. Pentru unul dintre cei doi parcursul în competiția Survivor România se va încheia în această seară. 

Concurentul pentru care parcursul Survivor România 2021 de încheie acum și aici, în acest Consiliu de Eliminare, este Maria Chițu.

Pentru Maria Chițu competiția Survivor România se oprește aici. Publicul a decis ca ea să fie cea care părăsește competiția în cel de-al doilea Consiliu de Eliminare și ultimul.

”Mă simt liniștită în momentul ăsta, nu a fost ușor, nimic din ce am trăit aici. Simt că nu mai am multe cuvinte pe care le-aș spune…tot ce aș putea să fac în momentul acesta este să mulțumesc, în primul rând, vreau să le mulțumesc colegilor pentru că sunt ca o familie pentru mine, cu bune și rele.”, a spus Maria Chițu.

Elena Marin a fost eliminată

Elena Marin a fost una dintre cele mai bune concurente de la Survivor. Ultima fată din echipa Faimoșilor a fost eliminată în ediția din 8 iulie, chiar în semifinalele concursului. Faimoasa a izbucnit în lacrimi când a auzit verdictul dat de prezentatorul Daniel Pavel, pentru că nu se aștepta să nu ajungă în marea finală, având în vedere cât de mult a muncit.

Elena nu este dezamăgită, pentru că știe că a dat tot ce era mai bun. Totuși, spera să ajungă în finală și se tot întreabă ce a greșit, de ce nu a reușit să lupte mai mult. Dansatoarea mărturisește că această competiție a fost cu adevărat o provocare pentru ea, o experiență unică, pe care nu o va uita, pentru că a schimbat-o și a învățat-o o lecție importantă: să lupte!

„A fost o experiență frumoasă, pe care nu o voi uita niciodată. Au fost foarte multe momente frumoase, am avut multe lucruri de învățat aici, m-am redescoperit. Am învățat de la fiecare câte ceva. Mai era un singur pas. Sunt mândră de mine, că am ajuns până aici.

În același timp, îmi doream să pot mai mult. Încerc să nu mă critic, dar întotdeauna te gândești la ce ai greșit, la ce aș schimba la mine, să reușesc să ajung până la final. Vreau să mulțumesc celor care m-au susținut.”, a spus Elena Marin plângând.

La final, primul de la care și-a luat rămas bun a fost chiar Zanni, rivalul ei din competiție și cel cu care a intrat în numeroase conflicte. Elena i-a strâns mâna și i-a spus: “Ai grijă de tine”, iar apoi s-a îndreptat către Războinica Maria, pe care a îmbrățișat-o de rămas bun.

Cine a mai rămas la Survivor

Competiția Survivor a devenit din ce în ce mai strânsă. Mai sunt doar doi Faimoși în competiție, Zanni și Elena Marin, iar din echipa Războinicilor au rămas trei, Andrei, Marius și Maria. Ei vor lupta pentru premiul cel mare și vor demonstra care dintre ei este cel mai puternic, cel mai bine pregătit și determinat. Pe ultima sută de metri, dau tot ce au mai bun și vor să le demonstreze celor de acasă că merită să aibă încredere în ei.

Marea finală va fi difuzată sâmbătă, 10 iulie, de la ora 20:00, la Kanal D. Cei de acasă sunt cei care decid cine va pleca acasă cu 50.000 de euro și cu rolul de cel mai puternic concurent, adevăratul supraviețuitor din Republica Dominicană. Doar ei pot alege, prin SMS, cine va fi marele câștigător.

Toți concurenții sunt determinați. Elena Marin vrea să câștige cu orice preț, pentru a demonstra că, deși este femeie, este puternică și face față oricărei provocări, indiferent de cât este de grea.

„Trebuie să lupt! Odată ce am plecat la drum, trebuie să ajung până la final. Mi-ar plăcea să ținem cont că e ultima săptămână, să ne susținem și așa să fim ok”, spune Elena Marin.

Cât câștigă fiecare concurent Survivor

Războinicii și Faimoșii s-au luptat luni de zile pentru a ajunge la final, să încaseze cecul de 50.000 de euro. În cadrul competiției au mai rămas doar cinci concurenți, care vor pleca acasă cu o sumă frumoasă de bani. Chiar dacă nu pot fi toți câștigători, nu înseamnă că pleacă acasă cu mâna goală.

Astfel, fiecare concurent de la Survivor România este plătit, pentru fiecare săptămână petrecută în concurs, cu o anumită sumă de bani. Mai exact, fiecare războinic primește 1.000 de euro pe săptămână, dar Faimoșii au parte de venituri mai mari, având în vedere că sunt persoane cunoscute și fiecare are pretenții.

Se pare că Elena Marin și Zanni sunt foarte bine plătiți săptămânal, ceea ce înseamnă că pleacă acasă cu bani frumoși, chiar dacă nu câștigă finala, având în vedere că sunt în Dominicană încă de la începutul emisiunii. Astfel, Elena ar primi 2.000 de euro pentru fiecare săptămână, în timp ce Zanni este răsplătit cu 1.800 de euro.

Comments are closed.