Magazin

Care sunt defectele tale, în funcție de zodie. Care este cel mai problematic nativ

Horoscopul special de azi prezintă care sunt defectele fiecărei zodii. Chiar dacă fiecare om este diferit, nativii zodiilor au și anumite lucruri în comun și unele trăsături le corespund. Anumite semne zodiacale sunt extrem de încăpăţânate, altele leneşe, iar altele mult prea geloase.

Zodia Berbec

Despre Berbeci se spune că sunt cei mai certăreți din zodiac. Le sare repede muștarul și nu vor ezita să îți spună tot ce au pe suflet, indiferent dacă știu că te-ar durea foarte mult. Ei sunt excesiv de alintați și cred că totul li se cuvine. Chiar dacă le trec repede nervii, sunt uneori insuportabili.

Zodia Taur

Ești foarte încăpățânat și vrei ca lucrurile să se desfășoare numai în felul în care îți place ție. Ești foarte insistent și ți se pare că totul ți se cuvine, dar nu ai înțeles că mai sunt și alții care au dreptate. Las-o mai moale cu spiritul proprietății și fii mai cooperativ, pentru că poți fi pus în situații neplăcute.

Vezi și: Topul zodiilor care suferă în iunie. Cine va avea o lună de coșmar

Zodia Gemeni

Gemenii uneori sunt foarte greu de înțeles .Cu greu își formează o părere proprie, nu prea știu ce vor și nici nu reprezintă un umăr de sprijin pentru ceilalți, pentru că sunt schimbători și nu rezistă prea mult într-un loc. Chiar dacă au ajuns la vârsta maturității, le este greu să ia o decizie și să fie serioși.

Zodia Rac

Racii trebuie ținuți ca un bibelou! Îi poți răni foarte ușor, fără intenție, cu o replică nevinovată sau un gest care ție ți se pare nevinovat, dar care pentru ei poate deveni o adevărată tragedie. Pentru că nu sunt suficient de maturi, nu pot accepta critica și sunt mult prea sensibili, refuzând să învețe din greșeli și să urmeze sfaturi.

Zodia Leu

Leii sunt extrem de orgolioși și răzbunători și nu ezită nicio ocazie pentru a-și arăta colții. Nu este bine să le faci probleme sau, mai ales, să-i înşeli cu bani, pentru că intri într-o mare belea. Va căuta orice soluție pentru a se răzbuna pe tine și pentru a te răni înzecit față de cum ai făcut-o tu.

Zodia Fecioară

Nativii Fecioară par ok la prima vedere, dar pe măsură ce începi să îi cunoști mai bine, își dau arama pe față. Sunt perfecționiști și, indiferent de cât de bine este făcut un lucru, ei tot vor găsi ceva de comentat și modificat. Uneori acționează așa din prea multă mândrie, considerând că ei sunt cei mai buni.

Zodia Balanță

Balanțele sunt extrem de delăsătoare și deloc punctuale. Nu merită să îți faci planuri cu acești nativi, pentru că majoritatea dintre ele vor eșua și doar îți vei face nervi. Sunt extrem de nehotărâte, analizează mult până iau o hotărâre și nu au deloc încredere în ele și în alegerile lor.

Zodia Scorpion

Scorpionii sunt manipulatori până în măduva oaselor şi, chiar dacă ascund undeva o mare răutate, reușesc să se milogească și să lase impresia că sunt pe deplin inocenți. Sub această mască se ascunde o răutate mare. Scorpionii au mereu un interes față de cei din jurul lor și nu se lasă până nu-și ating scopul.

Zodia Săgetător

Săgetătorii cred că au mereu dreptate și nu acceptă să fie contraziși. Au păreri bine definite, motiv pentru care sunt și foarte încăpățânați și nu acceptă refuzuri de la nimeni. De altfel, sunt mult prea sinceri și, dacă vor să îți spună ceva, o vor face chiar dacă știu că te-ar putea răni.

Zodia Capricorn

Capricornii sunt prea serioși. Au un autocontrol de speriat şi sunt extrem de disciplinaţi încât ajung să obosească şi să sperie lumea din jur cu exactitatea lor. Vor mereu mai mult de la ei și cred prea mult în semne, deși, de cele mai multe ori, realizează că nu merită să se ia după ele.

Zodia Vărsător

Ai impresia că faci foarte multe pentru cei din jurul tău și că nu primești mai nimic înapoi de la ei. Dezvolți nevoia de atenție mereu, dar nu înțelegi că nu toți își exprimă aprecierea la fel. Chiar dacă te plac și sunt de acord cu tine, poate ceilalți cu pot demonstra asta așa cum o faci tu.

Zodia Pești

Vărsătorii îşi duc ideile până în pânzele albe, nu acceptă să fie contrazişi, dar cu toate astea, le cam lipseşte spiritul de lider. Când sunt puși în situația de a conduce un proiect, de a avea o echipă sub control, nu mai știu ce să facă și se pierd imediat când dau de greu.

Comments are closed.