Magazin

Care sunt pietrele norocoase pentru fiecare zodie. Mihai Voropchievici îți spune ce ți se potrivește

Fiecare zodie are piatra ei norocoasă. Specialistul în Numerologie, Mihai Voropchievici a dezvăluit informații prețioase despre legătura dintre pietrele semiprețioase și semnele zodiacale. Află ce ți se potrivește și cum îți poate fi de folos o piatră, purtată ca atare, sau ca bijuterie, în viața de zi cu zi.

Pietre norocoase pentru fiecare zodie, cu Mihai Voropchievici

În cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse, de la Antena 3, numerologul a dezvăluit care sunt pietrele norocoase pentru nativii fiecărei zodii. Mihai Voropchievici atrage atenția asupra faptului că pietrele nu sunt doar de ornament, ci că ne pot ajuta enorm.

Pietre norocoase pentru zodia Berbec – li se potrivesc pietrele cu nuanțe puternice de roșu, portocaliu, maro: agata roșie, rubinul roșu, granatul și carneolul. Agata roşie îl încarcă cu o energie fantastic de puternică, iar rubinul roșu este benefic pentru inimă şi sistemul imunitar.

Pietre norocoase pentru zodia Taur – smaraldul este talismanul lor pentru sănătate și prosperitate, iar jadul le aduce abundență materială și spirituală.

Pietre norocoase pentru zodia Gemeni – acestor nativi li se potrivesc pietrele de culoare deschisă. Topazul se potriveşte exact cu personalitatea veselă şi expansivă a nativilor Gemeni, dar și Citrinul este benefică pentru ei.

Pietre norocoase pentru zodia Rac – acești nativi sunt protejați de Lună. Li se potrivește piatra Lunii care amplifică emoțiile și dragostea în special. Și perlele sunt benefice și prospere pentru ei.

Pietre norocoase pentru zodia Leu – Leul este cel mai norocos din tot zodiacul. Leul adoră diamantul, dar poate să poarte şi citrin. Citrinul trebuie purtat în perioadele cele mai ambiţioase al vieţii.

Pietre norocoase pentru zodia Fecioară

Nativilor zodiei Fecioară li se potrivește de minune safirul care îi echilibrează, le aduce armonie și îmbină sentimentele cu înțelepciunea. O altă piatră pentru ei este ametistul mov a cărei strălucire protejează sănătatea.

Pietre norocoase pentru zodia Balanță – pietre cu nuanțe de alb, verde sau roșu. Malahitul este o piatră care se potriveşte cu răbdarea şi înţelepciunea Balanţei. Coralul îi ajută să fie mai optimiști.

Pietre norocoase pentru zodia Scorpion – li se potrivește Onixul – o piatră neagră care aduce protecție împotriva influențelor negative. Și rubinul este o piatră benefică care le dă putere și înțelepciune.

Pietre norocoase pentru zodia Săgetător – zirconul îi protejează şi le conferă putere de decizie în situaţiile incerte. Turcoazul este piatra care îi ajută la nivel spiritual.

Pietre norocoase pentru zodia Capricorn – Ochiul de tigru ii ajută la negocieri, la serviciu şi în proiectele care le pot aduce bani. Onixul este o altă piatră benefică pentru nativi, la fel și jadul verde.

Pietre norocoase pentru zodia Vărsător – acvamarinul le protejează sănătatea, tonusul și vitalitatea. Safirul îi ajută să fie prosperi, să ia decizii bune.

Pietre norocoase pentru zodia Pești – Le merge mai bine dacă poartă cristale albastre sau mov. Se apropie şi ei de Acvamarin. Ametistul îi ajută să echilibreze emoțiile și trăirile interioare.

Comments are closed.