Media

Care sunt regulile emisiunii Burlacul, de pe Antena 1

Emisiunea Burlacul a revenit pe postul de televiziune Antena 1, cu sezonul al șaselea, în care îl are protagonist pe Andi Constantin, fost ispită de la Insula Iubirii. După o pauză de cinci ani, show-ul a fost reluat, iar filmările au avut loc atât în România cât și în Turcia.

Care sunt regulile emisiunii Burlacul

Burlacul este un reality show produs și difuzat de Antena 1 din 8 iulie 2010. Primul sezon l-a avut protagonist pe creatorul de modă Cătălin Botezatu. Formatul emisiunii prevede ca 25 de fete singure și interesate de o relație, chiar posibilă căsătorie, se înscriu în concurs pentru a câștiga inima Burlacului.

Ele sunt supuse la tot felul de probe din partea Burlacului care vrea să afle cine îl place cu adevărat și care sunt șansele pentru o relație. Concurentele sunt eliminate din emisiune, una câte una, pe măsură ce Burlacul își dă seama că nu sunt potrivite pentru el. Trandafirul este elementul cheie al acestui reality show. Atât timp cât fata primește trandafirul, ea rămâne în emisiune. În ziua în care nu îl mai primește, mesajul este clar: burlacul nu o mai vrea lângă el.

Dacă există chimie, în finala concursului, Burlacul o alege pe cea care i-a atras atenția, având ocazia chiar să o ceară în căsătorie.

Nu sunt aici doar ca să apar la televizor și sper că nici voi! Am acceptat acest format pentru că eu, cu adevărat, am nevoie de cineva în viața mea și când fac ceva la adresa voastră o fac din tot sufletul, le-a spus Andi Constantin fetelor.

După o pauză de cinci ani, Burlacul a revenit și se vede pe Antena 1 din 5 martie. Andi Constantin este cel pentru care se luptă acum cele 25 de fete. Burlacul din 2021 are 29 de ani și este pasionat de sport. A mai cochetat cu televiziunea, fiind prezent în două sezoane din Insula Iubirii, în rolul de ispită, dar și la Survivor România sezonul 2, în tabăra Războinicilor.

Burlacii de la Antena 1

În sezonul 1 al emisiunii, Burlacul de la Antena 1 a fost creatorul de modă Cătălin Botezatu, sezonul al doilea l-a avut Burlac pe Edward Popescu Strohlen. Următorii Burlaci de la Antena 1 au fost:  Vladimir Drăghia, Sergiu Barboni, Rădulescu Alex, Necosiu Florin Alexandru și Ciotor Cristi.

Comments are closed.