Media

Carla’s Dream revine la TV într-o emisiune nouă! Ce rol va avea artistul cu mască

Carla’s Dream revine pe micile ecrane, cu o surpriză pentru fanii telespectatori. De data aceasta, nu va mai apărea la Antena 1, ci la Pro tv, în cadrul celei mai noi producții a postului. Din toamnă va începe emisiunea SuperStar România, unde Carla’s Dream va fi unul dintre jurați.

Carla’ s Dream lasă Antena 1 pentru Pro TV

Artistul al cărui chip nu-l vede nimeni, niciodată în public, va face parte din echipa emisiunii SuperStar România de la Pro TV. Carla’s Dream va fi unul dintre cei patru jurați. La masa juraților vor mai sta: Smiley, Raluka și Marius Moga.

Este șansa unora de a da șansă altora, în speranța că alții vor fi mai buni decât unii. Și sper așa să se întâmple, a spus Carla’s Dream.

SuperStar România este un show inspirat din formatul internațional Idol. Este o emisiune de talente, unde sunt așteptați concurenți cu vârste între 16 și 30 de ani.

Show-ul de la Pro tv își propune să transforme oameni obișnuiți în superstaruri. Au început deja startul filmărilor pentru primul sezon al emisiunii care va fi difuzată în această toamnă.

Spuneam de curând că mă pregătesc pentru o vară liniștită, acasă și în studio… apoi a venit propunerea pentru a face parte din gașca asta mișto de jurați de la SuperStar! Așa că planurile mele vor include și filmările pentru primul sezon. Noi tocmai am început și mă bucur să fiu iar alături de Marius, dar și să lucrez cu Raluka și Carla’s. A deveni superstar nu e doar o joacă sau un exercițiu de imagine. Nu e ușor, dar până la urmă tot ce rămâne în istorie presupune un drum lung, greu și presărat de multe probe. Hai să ne bucurăm de muzică și să dăm Romaniei un SuperStar care să devină legendă, a spus Smiley.

Încântați de acest nou proiect, pe care îl consideră o provocare, sunt și Raluka și Marius Moga care au spus că vor face tot posibilul să găsească artistul care trăiește pentru muzică, are carismă și simte fiecare notă pe care o cântă.

Comments are closed.