Știri Sănătate

Carmen Brumă a spus tot! Cum să scapi de celulită și să ai un corp perfect tonifiat

Carmen Brumă este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi din țară. Celebra prezentatoare TV este și un nutriționist celebru pentru dietele sale cu mare efect, precum și pentru cele mai bune sfaturi în materie de sport. Aflăm acum care este secretul unui corp tonifiat, fără celulită și semne de grăsime.

Cum scăpăm de celulită

Se apropie vara, așa că vrem să avem un trup perfect pentru acest anotimp. Carmen Brumă a dezvăluit secretul cum să scapi de celulită, cea mai mare problemă a femeilor și a vorbit despre lucrurile care îți fac rău și la care trebuie să renunți urgent.

Partenera de viață a lui Mircea Badea a explicat cum poate o persoană să reducă celulita în doar șase săptămâni. Astfel, cele care au această problemă a trebuie să elimine zahărul și dulciurile, alcoolul, soia, mezelurile și prăjelile și să consume numai alimente ușoare.

De altfel, le recomandă femeilor să renunțe la gustările dintre mese, precum și la fumat și să crească aportul de lecitină și acizi grași esențiali Omega 3. Sunt recomandate sucurile naturale, presate la rece, bogate în vitaminele A, C, E, Magneziu și Zinc.

Dieta lui Carmen Brumă

Carmen Brumă a trecut deja de 40 de ani, dar se poate lăuda cu un trup perfect, tonifiat și plin de mușchi. Are o viață foarte activă, este o împătimită a mersului la sală, dar are și mare grijă la tot ce mănâncă și nu face abuzuri.

Multe femei își doresc să arate ca ea, motiv pentru care a dezvăluit ce dietă ține. Deși înainte cântărea peste 90 de kilograme, a reușit să slăbească și acum nu are mai mult de 50 de kilograme. A renunțat la tot ce îi făcea rău, la fast food, alimentele grase și mănâncă mai mult bio, la ore fixe și mai apelează și la trucuri.

Nu mănâncă niciodată seara târziu, ci cu cel puțin patru ore înainte de a se pune la somn. De altfel, în fiecare dimineață bea un pahar de apă pe stomacul gol și consumă o linguriță de miere specială, cu o mulțime de beneficii.

”Ca să vă fie foame dimineaţa, nu mâncaţi nimic cu 4 ore înainte de a vă culca seara. Primul lucru pe care trebuie să-l faci dimineaţa este să bei un pahar mare de apă pe stomacul gol. După somn, organismul este puternic deshidratat. Eu iau de câteva luni mierea de manuka, câte o linguriţă în fiecare dimineaţă pentru întărirea sistemului imunitar.

Este un antibiotic natural foarte puternic. Are efecte antibacteriene, antimicrobiene, antivirale, antioxidante, antiseptice, antiinflamatorii şi e folosită în ameliorarea unor probleme de sănătate”, a povestit Carmen Brumă.

Comments are closed.