Media

Carmen de la Sălciua, despre drama copilăriei. Care a fost cel mai greu moment al vieții sale

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi din țară. Frumoasa cântăreață se bucură de mare succes în plan profesional și este iubită de o mulțime de oameni, dar puțini știu că a avut o viață cu multe evenimente marcante. Pe lângă divorțul ei cu Culiță, a mai suferit și din cauza divorțului părinților.

Carmen de la Sălciua a suferit după divorțul părinților

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai cunoscute interprete de muzică lăutărească. Vedeta este mereu cu zâmbetul pe buze, bucurându-şi admiratorii cu vocea sa inconfundabilă. Face atmosferă la fiecare eveniment la care este invitată, dar puțini știu ce e este, de fapt, în sufletul ei.

Chiar dacă în prezent este o femeie puternică, în viaţa cântăreţei au existat în trecut mai multe momente neplăcute. Unul dintre ele este divorțul dintre ea și Culiță, care a venit la scurt timp de la nunta lor. Cu toate acestea, cea mai mare durere a simțit-o când s-au separat părinții ei.

Carmen era pe atunci doar în clasa a IX-a și deja începuse să înțeleagă ce se întâmplă între părinții ei. Cei doi se certau și erau semne clare că relația lor nu mai merge. Cel mai dureros a fost să aleagă la cine rămâne și să accepte că nu va mai avea niciodată o familie completă.

”Eram clasa a IX-a, deja înțelegeam ce se petrece. Ei se tot certau, nu mai mergea relația lor. Am fost și la divorț, trebuia să spun cu cine voiam să rămân, în fața judecătorului”, a mărturisit Carmen.


Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>

Deși a rămas cu mama ei, cântăreața a continuat să păstreze legătura cu tatăl ei. Ea este conștientă că nimeni nu îi poate lua locul unui părinte și știe că și el se bucură pentru reușitele sale, la fel cum o face și mama ei.

Carmen de la Sălciua nu vrea să mai divorțeze niciodată

Carmen de la Sălciua a suferit mult după divorțul de Culiță. Deși a fost rănită de multe ori de artist și înșelată, a încercat să lupte pentru a-și salva mariajul, dar a fost peste puterile ei. Carmen de la Sălciua a decis ca, pentru o perioadă, să stea departe de orice relație amoroasă, pentru a avea mai mult timp pentru ea și carieră.

În plus, ea nu vrea să mai facă aceleași greșeli ca în trecut. Carmen de la Sălciua se consideră o femeie demnă de a avea lângă un bărbat bun, pe care îl va respecta așa cum merită.

”Eu nu o să mai divorțez niciodată, așa mi-am propus. Nu voi repeta greșelile făcute, iar eu, acum, nu sunt femeie de lăsat, așa cum, atunci când voi avea o relație, voi avea una cu un bărbat care nu e de lăsat”, a mai precizat, în exclusivitate pentru FANATIK, Carmen de la Sălciua.

Comments are closed.