Media

Carmen de la Sălciua nu mai arată așa! Cum au reacționat fanii când au văzut schimbarea de look

Carmen de la Sălciua este una dintre vedetele din România care adoră schimbările de look. Cântăreața nu dă înapoi de la nicio ocazie în care își poate face o tunsoare nouă, o schimbare a culorii părului, iar fanilor le place mult această atitudine. Mai nouă, Carmen și-a făcut o schimbare radicală de look, renunțând, după mult timp, la brunet.

Noul look al artistei Carmen de la Sălciua

Cântăreața a revenit la o culoare deschisă a părului și a primit numai reacții pozitive din partea celor care o urmăresc, o îndrăgesc și îi ascultă muzica. Vedeta obișnuiește să-și facă des schimbări de look, iar cea mai recentă transformare arată cam așa:

Fanii ei au apreciat schimbarea, ba chiar se pare că unii abia așteptau ca artista să renunțe la brunet, considerând că o avantajează mai mult nuanțele deschise când vine vorba de podoaba ei capilară.

Doamne cât de bine îți stă vopsită așa. Ești mai luminoasă, mai frumoasă. De mult am vrut să-ți spun să renunți la negru. Foarte bine ai făcut, a fost reacția unei fane.

Ce a spus Carmen de la Sălciua despre noua ei relație

După o perioadă în care s-a axat exclusiv pe cariera muzicală, se pare că pe strada artistei Carmen de la Sălciua a apărut din nou dragostea. Vedeta este într-o relație aflată la început de drum, despre care alege să nu comenteze. Carmen a confirmat că iubește din nou și că este fericită, însă a preferat să păstreze discreția și să-și trăiască relația departe de ochii curioșilor.

Totuși, ea a precizat că lucrurile merg bine, relația are doar o lună, și este cât se poate de serioasă. Artista a declarat pentru Fanatik că și-a propus să nu mai divorțeze niciodată, asta pentru că a învățat multe din greșelile trecutului  pe care nu vrea să le repete. Carmen de la Sălciua a mai spus că ea nu este femeie de lăsat.

În trecut, Carmen a fost căsătorită cu artistul Culiță Sterp de care a divorțat cu scandal, cu reproșuri de toate felurile, și poze acuzații de infidelitate.

Comments are closed.