Media

Carmen de la Sălciua, prima vacanță alături de noul iubit. Cum s-au fotografiat cei doi

Carmen de la Sălciua este din nou îndrăgostită. Așadar, vedeta trăiește o adevărată poveste de dragoste alături de noul ei iubit. Proaspeții îndrăgostiți profită de momentele frumoase petrecute împreună și petrec prima lor vacanță în Austria. Iată gesturile tandre dintre cei doi!

Carmen, prima vacanță alături de iubit

Carmen de la Sălciua este într-o nouă relația, asta după ce o lungă perioadă de timp. Vedeta își ține fanii la curent cu toate evenimentele frumoase din viața ei. Artista iubește din nou, iar acest lucru îl putem observa și din fotografia pe care a postat-o pe pagina ei personală de Instagram.

Proaspeții îndrăgostiți profită de momentele frumoase împreună, iar acest lucru se poate observa și prin gesturile tandre făcute chiar în văzul lumii. Cei doi au decis să meargă într-o vacanță de lux și opulență, tocmai în Austria, iar cântăreața a postat pe rețelele de socializare o fotografie în tmp ce își ține iubitul de mână, semn că trăiește din nou o poveste de dragoste.

Cel mai nou cuplu din showbiz-ul românesc sunt răsfățați pe măsură în vacanță exotică, pe care proaspeții iubiți au ales-o. Desigur că, imaginile e rupte parcă din paradis au curs lanț pe pagina personală de socializare a vedetei, cât despre noua ei cucerire vedeta nu dă prea multe informații, însă putem observa că cei doi sunt mai fericiți ca niciodată.

Primele declarații ale lui Carmen de la Sălciua despre noul iubit

Întrebată ce a impresionat-o la el, Carmen de la Sălciua nu a vrut să dea momentan mai multe declarații, însă a dat de înțeles că relația lor e una cât se poate de serioasă și că sunt împreună deja de o lună. Vedeta mai spune că dacă relația nu ar fi fost una serioasă nu s-ar fi expus așa cum a făcut-o astăzi.

”Nu mi-aș fi expus relația dacă nu aș fi fost convinsă că este ceea ce mă face pe mine fericită”, a spus Carmen de la Sălciua, potrivit Fanatik.ro.

Adrian Olănescu
Adrian Olănescu este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV și mai apoi a lucrat la Știrile Pro TV. Dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.