Media

Carmen Harra a făcut anunțul despre Benone Sinulescu! Se va întâmpla în maxim trei luni

Carmen Harra știe ce se va întâmpla cu Benone Sinulescu. Celebra clarvăzătoare a vine cu vești bune despre marele artist. Tot ea a fost și cea care a dat un pronostic rezervat în cazul altor persoane celebre din România, care au trecut prin diverse cumpene. Ei bine, de această dată, Carmen Harra a făcut anunțul mult așteptat. Potrivit ei, Benone Sinulescu va ieși cu bine din această pasă proastă.

Carmen Harra face previziuni despre Benone Sinulescu

Clarvăzătoarea a declarat că marele artist va trece peste această cumpănă, chiar dacă va mai dura ceva timp până când își va reveni. Carmen Harra spune că în maxim trei luni, marele Benone Sinulescu se va face bine. Ea este optimistă în privința artistului și spune că tot ce putem face noi este să ne rugăm pentru el să treacă peste această încercare din viața lui.

Iată ce a declarat Carmen Harra despre Benone Sinulescu:

Trece printr-un moment puțin dificil al vieții lui, dar personal cred că o să treacă peste această încercare. Poate să mai dureze câteva luni, însă simt că o se să echilibreze și o să își revină. Am un sentiment pozitiv. Calculele arată destul de bine, deci să ne rugăm pentru acest artist unicat să treacă cu bine. Are puterea, data fiind codificarea lui divină sa treacă peste aceasta încercare, are potențialul să treacă în următoarele săptămâni, trei luni, a spus Carmen Harra.

Deocamdată, starea de sănătate a maestrului Benone Sinulescu este una sensibilă. Artistul este internat la Spitalul Județean Arad. Are probleme cardiace grave și se află sub supravegherea medicilor.

Potrivit soției maestrului, Benone Sinulescu a căzut în casă, joi, 8 iulie. Femeia nu a putut să-l ridice și împreună au convenit să cheme o ambulanță de la o clinică privată. Asta s-a și întâmplat, iar artistul a fost internat la o clinică de îngrijiri paleative de lângă Arad.

În urma cu câteva săptămâni, soțul meu a fost consultat la o clinică de specialitate din Timișoara de către un medic, profesor universitar, a efectuat analize medicale inclusiv computer tomograf și urmează un tratament pentru afecțiunea cronică constatată, a transmis soția lui Benone Sinulescu.

În cursul zilei de sâmbătă, 10 iulie, Benone Sinulescu a fost transferat de la clinica de îngrijiri paleative la Spitalul Județean Arad unde se află internat și acum.

Soția artistului l-a contrazis pe fostul impresar al lui Nea Beni, Ionuț Pavel, care a spus că acesta a fost găsit inconștient în locuința sa și că nu înțelege de ce familia lui nu l-a dus direct la urgențe.

Comments are closed.