Media

Carmen Harra a făcut previziuni de ultimă oră despre Nelu Ploieșteanu

Celebra clarvăzătoare de ultimă oră despre Nelu Ploieșteanu. Artistul este în continuare internat în spital, după ce s-a infectat cu coronavirus și a făcut complicații. Medicii sunt rezervați în privința stării lui de sănătate, dar toți cei care îl cunosc și în îndrăgesc pe maestrul Ploieșteanu speră ca el să fie puternic și să treacă peste această cumpănă.

Ce spune Carmen Harra despre Nelu Ploieșteanu

Carmen Harra a vorbit despre situația delicată prin care trece maestrul Nelu Ploieșteanu care este internat la Terapie Intensivă. Clarvăzătoarea nu a dat vești prea bune despre artist, dar a precizat că este important să ne rugăm ca Nelu Ploieșteanu să treacă peste această cumpănă.

Codificarea lui este 7. Câți ani are? 70. Din nou trece printr-o cumpănă foarte mare, putem doar să ne rugăm. Longevitatea lui nu bate de 70 și ceva de ani. În codul lui nu există energia să îl treacă de această vârstă. Sper că el să treacă peste această cumpănă, dar mă îndoiesc, a spus Carmen Harra.

Cum se simte Nelu Ploieșteanu

Artistul Nelu Ploieșteanu trece printr-o mare cumpănă. S-a infectat cu coronavirus și a ajuns în stare gravă la spital. Plămânii lui sunt afectați într-o proporție mare, însă toți cei care-l cunosc îl știu puternic și îl așteaptă acasă.

Au trecut aproape două săptămâni de când este în spital și starea lui este una îngrijorătoare.

Din păcate, artistul încă este intubat, iar pronosticurile sunt sumbre. Ne spunea că e tare supărat că nu a mai ajuns la mormântul fiului său și îi spunea fiicei, care l-a însoțit la spital, să se ducă să-i aprindă o lumânare, când se va încheia carantina, în Jud. Ilfov, a declarat pentru SpyNews, unul dintre doctorii care îl îngrijesc.

Pe 11 martie, din cauza problemelor respiratorii, Nelu Ploieșteanu s-a prezentat la spital unde a fost îngrijit și de unde a plecat pe semnătură.

Colega sa de breaslă, Cornelia Catanga, cea care se ruga pentru el, fiind foarte afectată de problemele prin care trece, s-a stins din viață săptămâna trecută, în urma unui stop cardiorespirator. La spital, în urma unui test, medicii au constatat că și ea era infectată cu coronavirus.

Comments are closed.