Magazin

Carmen Harra face previziuni extreme pentru români în 2021: “E mult mai dramatic decât vă imaginați”

Celebra Carmen Harra face previziuni extreme pentru români în anul 2021. Ea spune că scăpăm de pandemia de coronavirus, dar că ne așteaptă alte probleme. Se anunță o apocalipsă în economie și este important să știm unde ne situăm, spune Carmen Harra.

Previziunile celebrei Carmen Harra

Carmen Harra are și vești bune, dar și proaste pentru români în 2021 și în următorii ani. Celebra clarvăzătoare a vorbit în emisiunea lui Cristian Brancu de pe YouTube despre ce urmează să se întâmple atât în țara noastră, cât și pe plan mondial. Ce lovituri vom primi și cum ar trebui să ne pregătim pentru ele.

Clarvăzătoarea spune că omenirea nu va reveni niciodată de la viața de dinainte. Ea este de părere că din multe puncte de vedere, noi toți am trăit greșit și nu ne-am dat seama.

Nu vom mai călători așa cum am făcut-o până acum, dar asta va fi valabil multă vreme de acum înainte. Se va reveni la o religie nouă care va reuni omenirea, spune Carmen Harra.

Clarvăzătoarea anunță un colaps imobiliar devastator. Ea îi sfătuiește pe români să nu țină banii în bancă, pentru că va veni vremea când nu vor avea ce să facă cu hârtiile. Carmen Harra spune că ar trebui să începem să investim în locuințe, în terenuri și în afaceri.

Nu țineți banii în bancă, pentru că nu o să aveți ce să faceți cu el. Colapsul bancar va începe într-un an. Căutați idei de investiții și faceți afaceri. Nu țineți banii sub saltea, sau în bănci, pentru că se devalorizează. Fenomenul este mondial și este mult mai dramatic decât vi-l imaginați, a spus Harra.

Totuși, celebra Carmen Harra vine și cu vești bune pentru români și România. Ea spune că suntem norocoși spre deosebire de alte popoare, unde situația este mai proastă. Făcând referire la pandemia de coronavirus, clarvăzătoarea spune că din luna mai 2021 va începe relaxarea restricțiilor.

Nu văd România atât de afectată cum vă este vouă frică. Sunteți foarte norocoși. România este mai ferită decât ale țări. Fenomenul de relaxare va începe de la sfârșitul lunii mai. Lucrurile se reechilibrează în vară, iar virusul se duce în alte părți ale lumii, unde nu a fost până acum, a mai spus vedeta.

Pe de altă parte, conform previziunilor ei, înspre toamnă virusul va reveni într-o altă formă, iar de la anul va dispărea complet. Vestea mai puțin bună este că în următorii 13 ani va apărea un alt virus. Harra consideră că toți acești viruși sunt creație umană.

În concluzie, celebra Carmen Harra a spus că ar trebui să privim tot ce ni se întâmplă ca niște porți care se închid ca să se deschidă altele în loc. Ea spune că în momentul în care vom înțelege asta, vom putea trece mai ușor peste  ni se întâmplă și vom vedea și aspectele pozitive.

Comments are closed.