Media

Carmen Harra – previziuni pentru 2022. Veștile nu sunt bune deloc

Celebra clarvăzătoare Carmen Harra a făcut predicții pentru anul 2022. Veștile nu sunt dintre cele mai bune, dar cu toate astea, există și părți frumoase, vom avea și motive de bucurie, anunță clarvăzătoarea. Carmen Harra a vorbit despre ce urmează să se întâmple în România, dar a făcut predicții și despre câteva dintre persoanele publice din țara noastră.

Carmen Harra – previziuni pentru anul 2022

Viitorul este sumbru, a anunțat Carmen Harra care a ținut să precizeze, încă de la început, că nu s-a terminat criza politică în România și că Guvernul va cădea. Mai ales din punct de vedere economic, situația în țara noastră va fi dezastruoasă. Cei mai mulți dintre noi, spune celebra clarvăzătoare, se vor reîntoarce la origini, își vor dori să locuiască la casă, să aibă curte și să mănânce din ceea ce cultivă.

Recomandabil este să ne întoarcem la cum trăiau bunicii, străbunicii noștri, la țară. Să-și planteze, să-și facă grădini, pentru că acolo mergem, din nefericire, dată fiind situația globală economică, a spus Carmen Harra.

În 2022 prețurile nu vor scădea, așa cum așteaptă oamenii să se întâmple, ci vor crește și mai mult, motiv pentru care acum este momentul oportun să facem investiții.

Citește și: Două lucruri mari în care să investești 

Așadar, luând în considerare predicția făcută de Carmen Harra, acum este timpul potrivit pentru achiziționarea de bunuri imobiliare și metale prețioase. Acestea nu se vor devaloriza în timp și este bine să batem fierul cât este cald.

De problemele sanitare cu care ne confruntăm încă din anul 2020, vom scăpa în timp, susține Carmen Harra.

Carmen Harra face previziuni despre Anamaria Prodan

Cu privire la divorțul anului și la tot ceea ce s-a întâmplat între Anamaria Prodan și antrenorul de fotbal, Carmen Harra a precizat că divorțul era iminent și că cel mai probabil bărbatul se va recăsători. Harra a vorbit și despre Anca Țurcașiu despre care a spus că va mai trece printr-un divorț.

La modul general, potrivit celebrei clarvăzătoare, trebuie să reținem că mai avem de îndurat 12 ani grei, o perioadă nefastă pentru omenire, după care urmează epoca de aur. Carmen Harra spune că nu putem schimba nimic și că tot ceea ce ne rămâne este să avem răbdare, să așteptăm perioada de aur.

Comments are closed.