Media

Carmen Harra – previziuni uluitoare. Ce se va întâmpla în România după proteste

Carmen Harra face previziuni uluitoare cu privire la ce se va întâmpla în România în perioada următoare. Celebra Clarvăzătoare este stabilită în America de mai mulți ani, dar este la curent cu tot ce se întâmplă în țara noastră și ține legătura cu fanii ei din România.

Carmen Harra face previziuni despre țara noastră

Clarvăzătoarea știe că în aceste zile, mii de români au ieșit în stradă în semn de protest față de măsurile luate de autorități pentru limitarea răspândirii coronavirusului. Au fost proteste în Capitală și în mai multe orașe din țară. Pe fondul pandemiei de coronavirus și a protestelor care se întâmplă în România în această perioadă, Carmen Harra a prezis ce ne așteaptă în viitor.

Ea spune că ce a început acum se va transforma într-o revoluție care va duce la căderea conducerii țării, dar și a șefului Comandamentului pentru Situații de Urgență.

Revoluția din România se va accentua, ducând la căderea conducerii, plecarea lui Arafat și instalarea unui nou guvern! Sunteți gata? Vă vorbesc despre asta de doi ani! Doamne ajută!, a scris Carmen Harra, pe Facebook.

Carmen Harra – sărbătorită cu fast la cei 66 de ani

Cu câteva zile în urmă, Carmen Harra a împlinit 66 de ani și a fost sărbătorită de familie și prieteni. Celebra clarvăzătoare care a prezis destinul multor vedete din România, locuiește în America și spune că este foarte fericită. Întrebată ce dorințe are de ziua ei, Carmen Harra a răspuns că vrea doar să fie sănătoasă.

Sunt înconjurată de tot felul de flori, am primit și un tort care este cu toate fructele din lume. Sunt entuziasmată și întotdeauna o zi de naștere îți schimbă energia, starea, frecvența. Noi în Miami nu avem restricții. Ies cu copiii mei la restaurant. Putem să petrecem, spunea Carmen Harra de ziua ei.

Mulți o cunosc drept clarvăzătoare, dar Carmen Harra este la bază cântăreață de muzică ușoară, pop-dance, latino, dar și populară. S-a stabilit în Statele Unite ale Americii în anul 1983. Ea este de loc din Bistrița-Năsăud.

Comments are closed.