Media

Carmen Harra trăiește momente unice. Clarvăzătoarea a dat vestea

Carmen Harra trăiește momente unice și este răsfățată complet de prieteni și de familie. Celebra clarvăzătoare a împlinit frumoasa vârstă de 66 de ani, iar cei dragi au avut grijă să îi trimită daruri de la primele ore ale dimineții.

Carmen Harra este sărbătorita zilei

Celebra clarvăzătoare a împlinit frumoasa vârstă de 66 de ani și a fost sărbătorită așa cum se cuvine. Carmen Harra a intrat în direct la Antena Stars și a vorbit despre cum se simte de ziua ei. Clarvăzătoarea spune că este fericită de ceea ce trăiește în acest punct din viața ei și a arătat ce cadouri a primit astăzi.

Sunt înconjurată de tot felul de flori, am primit și un tort care este cu toate fructele din lume. Sunt entuziasmată și întotdeauna o zi de naștere îți schimbă energia, starea, frecvența. Noi în Miami nu avem restricții. Ies cu copiii mei la restaurant. Putem să petrecem, a spus Carmen Harra la Star News pe Antena Stars.

De mai mulți ani, Carmen Harra este stabilită în America și se pare că îi priește viața de acolo. Chiar și așa, are o legătură strânsă cu românii din România și cu țara, în general.

Cum petrece Carmen Harra de ziua ei

Vedeta a declarat că va petrece ziua de naștere în compania membrilor familiei ei, pe care îi va cinsti la un restaurant din Miami, acolo nefiind restricții determinate de pandemia de coronavirus.

De la primele ore ale dimineții, Carmen Harra a răspuns la telefon pentru că a primit foarte multe mesaje și apeluri cu urări de la mulți ani.

Am primit cred vreo 2000 de mesaje de la toată lumea. Prima a fost Alexandra, fiica mea, și după Emanuel, asistentul meu, a spus Carmen.

Ea le-a mulțumit tuturor celor care s-au gândit la ea și a spus că este recunoscătoare pentru oamenii din viața ei.

Celebra clarvăzătoare a spus că își dorește să fie sănătoasă și că doar de sănătate are nevoie, acesta fiind un cadou neprețuit.

Comments are closed.