Știri externe

Carnagiu pe șosea! Opt persoane au murit într-un accident

Tot mai multe accidente tragice au loc la nivel mondial. Mulți oameni își pierd viața pe șosele și parcă astfel de incidente nu se mai termină. Astăzi, opt persoane au decedat într-un accident de autocar pe o autostradă din Ungaria, iar alte zeci au fost grav rănite.

Accident în Ungaria

Opt persoane au decedat duminică dimineaţă într-un accident de autocar pe o autostradă din Ungaria, la 70 de kilometri sud-vest de Budapesta. Mașina s-a lovit cu un TIR și accidentul a fost unul extrem de grav.

Autocarul era înmatriculat în Ungaria și transporta 50 de pasageri, iar toți dintre aceștia au fost victimele accidentului. Acesta a lovit în jurul orei locale 04:55 (02:55 GMT) pilonul de susţinere al unui viaduct care trecea pe deasupra autostrăzii, după ce s-a izbit de un TIR.

Doi pasageri au fost grav răniţi și au fost transportați de urgență la spital, iar alţi 46 au suferit răni uşoare. Alte opt persoane și-au pierdut viața și medicii nu au mai putut face nimic pentru ele.

Deocamdată nu au fost furnizate detalii despre identitatea şi vârsta victimelor. Nu știe până în acest moment nici cauza exactă a accidentului.

Cuplu de români, accident teribil în Ungaria

O mașină în care se afla un cuplu de români s-a ciocnit, miercuri, cu un camion pe M0. În mașină se afla o femeie însărcinată, care a fost aruncată pe geam din impact. Din nefericire, ea nu purta centura de siguranță și avea o sarcină avansată.

Femeia a fost resuscitată la fața locului înainte de a fi transportată cu elicopterul SMURD, pentru că nu avea o stare stabilă. Martorii spun că femeia nu ar fi supraviețuit dacă salvatorii nu se aflau în apropiere și nu ajungeau repede.

„Am transportat cu avionul la spital un tânăr cu răni ușoare și o tânără pentru examinare și observație suplimentară”, a declarat Cecília Németh, organizator de comunicare OMSZ.

Bărbatul a suferit și el un traumatism cranian, dar a fost lucid și nu și-a pierdut cunoștința. A realizat ce se întâmplă și era foarte îngrijorat pentru soția sa, rugându-i pe medici să o salveze.

Comments are closed.