Știri externe

Carnagiu pe șosea! Peste 30 de persoane și-au pierdut viața în accident

Tot mai multe accidente grave au loc în ultima perioadă și o mulțime de oameni mor nevinovați. O altă tragedie a fost bifată acum în Peru. Cel puţin 32 de oameni și-au pierdut viața, după ce autocarul în care se aflau a căzut într-o râpă.

Accident grav Peru

Un accident extrem de grav a avut loc în Peru. Este al treilea în ultima perioadă care a bifat o mulțime de victime. Conform ultimului bilanț, 32 de persoane, printre care și copii de vârste fragede, și-au pierdut viața după ce autocarul a căzut într-o râpă, în centrul statului. Printre victime se numără doi copii, de trei şi şase ani.

Un prim bilanţ indica 17 morţi, dar a crescut rapid la 26 şi apoi la 29 de decese, ca ulterior, finalul să arate 32 de morți. Aproximativ 22 de persoane sunt în stare gravă și au fost transportate de urgență la spital și nu se știe cum va evolua starea lor de sănătate, pentru că situația în care se află este una foarte gravă.

Șoferul autocarului a murit

Şoferul care conducea în momentul accidentului a decedat şi al doilea a fost reţinut de poliţie. Acesta va fi tras la răspundere pentru cele întâmplate și interogat, pentru a se stabili exact cauza accidentului.
Autocarul transporta 63 de pasageri şi plecase din Huanuco (nord-est) spre Lima.

Mașina a fost complet distrusă în urma accidentului și a devenit doar o mulțime de fiare. Multe persoane au rămas prinse printre resturi și cu greu au fost scoase de către echipajele de salvare.

Comandantul de poliție care a intervenit la fața locului spune că principala cauză a acestui accident este viteza, problemă des întâlnită în Peru. Accidentele de circulaţie sunt foarte frecvente în Peru din cauza vitezei excesive, dar și din cauza drumurilor destul de rele, a lipsei de semnalizare și a lipsei de control din partea autorirăților.

Comments are closed.