Știri

Carnagiu pe șosele! Doi tineri și-au pierdut pe loc viața

Anul 2022 a început cu o mulțime de tragedii pe șosea, după ce 2021 a fost marcat de o mulțime de astfel de evenimente tragice, în localitatea Ardeoani. Aflăm acum că un alt accident extrem de grav a avut loc în această dimineață. Două persoane au decedat după ce mașina în care erau a lovit un cap de pod și apoi s-a răsturnat.

Accident mortal

Doi tineri, unul de 30 de ani și un minor de 17 ani și-au pierdut pe loc viața într-un accident cumplit. Accidentul a avut loc pe DN 2G, Bacău-Moineşti, în jurul orei 5.00, în această dimineață. În autoturismul făcut praf se aflau patru oameni, dintre care unul a scăpat teafăr, coborând singur din mașină.

Cea de-a treia persoană a fost transportată la spital în stare gravă, iar cel de-al patrulea pasager este supus mai multor investigaţii medicale, dar starea lui este una stabilă. Pentru ceilalți doi nu s-a mai putut face nimic, deși echipajele de salvare au ajuns la timp la locul accidentului.

S-a deschis o anchetă pentru a se stabili cauza exactă a accidentului, dar în primă instanță, specialiștii au declarat că șoferul ar fi pierdut controlul pentru că nu a adaptat viteza la condițiile de drum.

Cinci oameni morți într-un accident

Un alt accident extrem de grav a avut loc la începutul acestui an, la sud de Moscova, în regiunea Riazan, potrivit Autorităţii federale ruse pentru transport rutier. Un autobuz a lovit un pilon care susţinea un pod. În urma impactului, 5 persoane au fost declarate decedate, iar 21 au suferit răni grave și au fost transportate la spital.

Autobuzul transporta 49 de persoane, dar doar 26 au fost afectate de impact. A fost deschisă o anchetă pentru a se stabili cauza exactă a accidentului și, ca în orice astfel de situație, șoferul a fost testat cu etilotestul, dar rezultatul a ieșit negativ. Se pare că acesta ar fi pierdut controlul volanului.

Comments are closed.