Știri externe

Cascadorul Alex Harvill a murit la 28 de ani. Ce încerca să facă

Alex Harvill, în vârstă de 28 de ani, a murit după ce motocicleta sa s-a zdrobit de pământ, transmite CNN. Cascadorul a murit, în timp ce se antrena pentru un record mondial de salt la rampă cu motocicleta, au anunțat autoritățile din statul Washington.

“Cele mai profunde condoleanțe familiei, prietenilor și celor dragi lui Alex”, a declarat, într-o declarație scrisă, medicul legist din comitatul Grant, Craig Morrison.

Harvill, care locuia în Ephrata, Washington, spera să doboare recordul de salt de 351 de metri, potrivit Moses Lake Airshow. Înregistrarea video a saltului de antrenament de la Aeroportul Internațional Grant County, postată pe rețelele de socializare, arată cum motocicleta lui Harvill a intrat direct în marginea de sus a bermei mari de pământ folosită ca rampă de aterizare, Harvill fiind aruncat de pe motocicletă.

El încerca să doboare recordul stabilit de australianul Robbie Maddison la 29 martie 2008, potrivit Guinness World Records.

Harvill deținea deja un record Guinness World Record propriu, cu o săritură de la 297 de metri de pământ la pământ, în 2013.

“Personalul medicului legist Morrison va efectua o autopsie vineri pentru a confirma cauza și modul în care a survenit decesul, ceea ce reprezintă procedura normală”, a precizat Biroul șerifului din comitatul Grant.

Sprtivul acesta a concurat în mai multe competiții, precum Canadian MX National Series, AMA Motocross, AMA Supercross și Arenacross. În urmă cu o lună, Alex Harvill anunța pe contul de Instagram nașterea celui de-al doilea sau copil.

Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.