Media

Câștigătorul Românii au talent 2022. Cel mai bine cotat concurent din acest sezon!

Este finala celui de-al 11-le sezon de Românii au talent. În marea finală au ajuns cei mai buni dintre cei buni, iar votul și implicit ultima decizie stă în mâinile publicului telespectator. Casele de pariuri spun că știu deja cine va revendica trofeul din acest sezon.

Darius Mabda este câștigătorul de la „Românii au talent”, sezonul 12. Emoțiile au fost de nedescris, însă telespectatorii au ales că el este cel care merită să plece acasă cu cei 120.000 de euro.

„Nu știu, nu m-am gândit. I-aș pune într-un cont și m-aș gândi mai încolo ce aș face cu ei. Aș investi în pasiunea mea, în dans”, ne declara Darius Mabda, în eclusivitate, înainte de marea finală de la „Românii au talent”.

Tot Darius Mabda a câștigat și premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro.

Darius Mabda, în vârstă de 13 ani, este din Oradea și a reușit să cucerească juriul și publicul de la „Românii au talent”, în ediția de vineri seara, 11 martie. Mihai Bobonete i-a dat Golden Buzz și l-a trimis direct în semifinale, după un dans contemporan perfect, executat după propria coregrafie.

Darius a început să danseze din joacă. Încerca să imite diverse dansuri de la televizor sau de pe internet și le-a cerut părinților să-l ducă la o școală. În București a participat la diverse workshopuri de dans. A făcut cursuri și cu Oana Ioniță. Mama lui este secretară la o firmă de construcții, iar tatăl este pensionar.

De asemenea, Darius a participat la diverse competiții de dans, în țară și în străinătate. La Freedom Dance Festival din Ungaria a luat locul 1, la Bucharest Dance Festival pe categoria lui de vârstă – tot locul 1.

Câștigătorul Românii au talent 2022

11 concurenți au intrat în marea finală a show-ului de televiziune Români au talent și luptă pentru marele premiu în valoare de 120.000 de euro. Au rămas 11, din peste 300 de persoane câte s-au prezentat la preselecțiile din acest an.

Vineri, 27 mai, Pro TV va difuza marea finală Românii au talent. Ultimii concurenți rămași în show vor oferi un spectacol pe cinste, fiecare din dorința de a demonstra că merită să fie câștigător: X-Treme Brothers, Bianca Ciocîrlan, Aurel Niamțu, Emanuel Ion, Ana Maria Mircea, Darius Mabda, Martina Meola, Zametheea, Raisa Radu, Alex Dowis și Gabriela Dincă.

Casele de pariuri susțin că cel mai bine cotat concurent pentru câștigarea marelui premiu este Emanuel Ion care are cea mai bună cotă, respectiv o medie de 1,35. Un alt favorit al publicului este și Aurel Niamțu.

Publicul decide câștigătorul Românii au talent – sezonul 11

Este fără dar și poate o seară magică la Pro Tv, la finalul căreia vom afla care este marele câștigător al show-ului Românii au talent – sezonul 11. Decizia stă în mâinile publicului telespectator! Românii își pot vota favoriții prin SMS la numărul 1264 (tarif 0.48 euro, TVA inclus, valabil în rețelele Telekom, Orange, Vodafone și Digi Mobil), după START VOT, folosind codurile care vor fi afișate pe ecran în timpul emisiunii.

Este important de precizat că sms-urile pot fi trimise doar pe teritoriul României, acest serviciu nefiind disponibil în afara țării. De asemenea, cei care vor să-și susțină favoritul pot vota și online pe romaniiautalent.protv.ro.

Va fi un singur câștigător al marelui premiu în valoare de 120.000 de euro, dar va mai exista un concurent care va intra în posesia premiului pentru originalitate: Alex Dowis, DJ Hugo, Eva Nicolescu sau Darius Mabda. Unul dintre ei va câștiga acest premiu în valoare de 10.000 de euro, tot în urma voturilor exprimate de telespectatori.

Comments are closed.