Magazin

Câștigul la loto i-a ruinat viața. Ce a pățit o femeie care s-a trezit milionară peste noapte

Ce a pățit o femeie care a câștigat la loto nu mai puțin de 37 de milioane de dolari. Și-a dorit dintotdeauna să pună mâna pe marele premiu și a continuat să joace deși nu era foarte încrezătoare. Toate până într-o zi când femeia avea să afle că este unul dintre cei mai mari câștigători ai loteriei din toate timpurile. Este povestea irlandezei Margaret Loughrey.

Viață ruinată după un câștig fabulos la loto

Margaret Loughrey a câștigat 27 milioane de lire sterline, adică 37 de milioane de dolari la loteria Euromilions în 2013. Femeia a reușită să pună mâna pe unul dintre cele mai mari câștiguri acordate de această loterie vreodată.

Bucuria a fost imensă pentru Margaret care însă avea să trăiască o serie de drame, una după alta care au făcut-o să creadă că era mai bine dacă nu câștiga niciodată nimic.

Când a aflat că a câștigat la Loto, Margaret avea 48 de ani, era divorțată și trăia cu 100 de dolari pe săptămână. Sacul cu bani nu i-a luat mințile, ba dimpotrivă, de-a lungul timpului, femeia s-a implicat în nenumărate cauze caritabile, și-a ajutat familia și apropiații, dar nu o făcea în văzul tuturor.

Fericita câștigătoare la loto avea mult mai mulți bani decât îi erau necesari, și din acest motiv, a avut grijă să ajute pe toată lumea, cu multă discreție.

Câștigul la loto i-a ruinat viața. Ce a pățit o femeie care s-a trezit milionară peste noapte

La un moment dat, femeia a spus că nu are rost să ai atât de mulți bani și să fii singur, motiv pentru care împărțea din câștigul ei în stânga și în dreapta.

Cum i s-a schimbat viața femeii care a câștigat 37 de milioane de dolari la loto

La șase ani de la marele câștig, Margaret a acordat un interviu presei locale, în care a spus că banii i-au adus numai probleme. În timp ce toată lumea o invidia, ea trăia dramă după dramă.

A avut probleme psihice și a fost internată într-un centru la câteva luni după ce intrase în posesia banilor. Nimic nu se mai lega în viața ei, iar Margaret se trezea în mijlocul unor situații în care nu a crezut că va fi vreodată.

De exemplu, în 2015 a fost condamnată la muncă în folosul comunității după ce judecătorul a găsit-o vinovată pentru agresarea unui taximetrist. Ulterior, Margaret a aflat că trebuie să-i plătească unui fost angajat aproximativ 40.000 de dolari pentru o cerere de concediere abuzivă.

Să ai beneficii, să trăiești sub pragul sărăciei și apoi să te trezești brusc cu acele milioane de lire sterline, puterea pe care o aduce, dacă nu știi cum să te descurci cu asta, nu este un lucru bun, a declarat fostul ministru al mediului Mark H. Durkan care o cunoștea pe Margaret.

Din nefericire, zilele trecute, Margaret a fost găsită fără suflare în locuința sa. A murit singură, exact așa cum se temea că se va întâmpla.

Comments are closed.