Media

Anca Serea a aflat cât a luat fiul ei la BAC. David pleacă să studieze în Olanda

Zi cu emoții pentru Anca Serea. Fiul ei cel mare, David, a aflat rezultatele examenului de Bacalaureat. Adolescentul a reușit, încă o dată, să-și facă mama mândră. David a fost admis la facultate cu media 9,60.

Cât a luat fiul Ancăi Serea la examenul de Bacalaureat

David a fost admis la facultate cu media 9,60. Mama lui, Anca Serea, este foarte mândră. Vedeta a postat rezultatul pe Instagram, dându-le vestea cea mare și fanilor ei. Anca a precizat că fiul ei nu a făcut nicio oră de meditație.

Cele mai frumoase emoții! Acum am aflat notele lui David la sesiunea de bac! Te iubesc , David și-ți mulțumesc pentru bucuria zilei de astăzi! Mândra mamă de tânăr băiat admis cu nota 9:60 ( fără nici o ora de mediație), a spus Anca Serea.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Anca Sina Serea (@anca_sina_serea)

David va merge mai departe la cea mai bună Universitate din Olanda, unde va studia Filozofia. Asta își dorește tânărul, care inițial se gândea să dea la Medicină. David este cel mai mare copil al familiei și primul care părăsește cuibul.

Va studia la Universitatea Leiden, cea mai veche universitate din Olanda și top 20 din întreaga Europ. Universitatea a devenit casă pentru mai multe personalități, precum René Descartes, Rembrandt, Christiaan Huygens, Hugo Grotius, Baruch Spinoza . Îți voi fi mereu alături ( știi tu, no matter what) și-ți doresc ca visul tău de a studia filozofia sa-ți aducă cunoașterea și sa te îmbogățească și mai mult spiritual! Te iubesc, David, a scris Anca Serea pe Instagram.

Fanii au felicitat-o pe prezentatoarea tv pentru reușitele fiului ei și i-au transmis că facultatea pe care a ales-o David este foarte grea, dar frumoasă. Toți i-au urat adolescentului mult succes în carieră.

Mulți l-au aplaudat pentru alegerea făcută și l-au asigurat că va deveni un om mai înțelept la finalul acestui drum.

Comments are closed.