Știri externe

Cât au fost obligați turiștii să plătească la un restaurant din Mykonos. Suma depășește imaginația oricui

Prețurile au crescut radical în ultima perioadă. Sezonul Vacanțelor se anunță unul dus la extreme din cauza scumpirilor majore. Asta au simțit pe pielea lor niște turiști din Grecia, care au dat peste 1000 de dolari pentru o singură masă, cu doar câteva feluri de mâncare.

Turiști păcăliți în Mykonos

Este deja cunoscut faptul că turiștii sunt supuși multor teste când merg într-o vacanță. Patronii și angajații lor știu tot felul de trucuri pentru a-i determina pe oameni să le facă pe plac și nu ezită să recurgă la gesturi extreme pentru a-și atinge scopul și anume venituri tot mai mari.

O femeie a avut parte de o astfel de experiență când a mers în Mykonos. Aceasta a fost forțată să plătească 1.640 de dolari pentru două feluri de mâncare, salată și pâine la un restaurant grecesc, o masă care nu ar fi valorat prea mult după calculele inițiale.

O mamă cu doi copii care a mers la restaurant a fost atrasă de mai mulți chelneri să mănânce la restaurantul respectiv. De teamă, a acceptat oferta și a intrat în local, comandând câteva feluri de mâncare, doar de poftă. Când a făcut calculul, se aștepta ca nota de plată să valoreze în jur de 100 de dolari pentru trei persoane, dar la final a avut parte de un șoc.

O masă de peste 1000 de dolari

Cheryl susține că li s-a arătat meniul înainte ca un chelner să se grăbească și să-i forțeze să comande imediat ce s-au așezat. Ei au comandat calamari, paste de homar, o salată și pâine, la insistențele ospătarului care a lăudat din plin preparatele.

Turista a explicat că, atunci când a trebuit să plătească, a fost obligată să scoată din buzunar, alături de ceilalți, 1640 de dolari. Nu au avut de ales, pentru că ea și prietenele ei au fost înconjurate de mai mulți bărbați, care le-au intimidat și le-au provocat multă frică.

„Fiecare bărbat din restaurant s-a ridicat și ne-a înconjurat, erau cel puțin cinci, aproape ne-au blocat. A fost o situație foarte, foarte înfricoșătoare pentru că eram șase femei înconjurate de cinci bărbați… Trebuie să adaug, toți erau îmbrăcați în negru. Știi, se mândresc că folosesc ingrediente selecte, dar homarul a fost îngrozitor.”, spune turista.

Femeia a ales să vorbească despre această experiență pentru a ajuta alți turiști, pentru a-i determina să știe cum să acționeze în asemenea situații.

Comments are closed.