Magazin

Cât costă un prânz în Grecia pentru patru adulți și un copil. Comparații cu stațiunea Mamaia

Grecia este una dintre cele mai populare destinații de vacanță pentru românii care vor să-și petreacă vacanța de vară în afara țării. În ultimii ani, în spațiul public s-au tot făcut comparații între prețurile unui concediu pe stațiunile de pe litoralul românesc și prețurile unei vacanțe în insulele grecești.

Cât costă un prânz în Grecia pentru patru adulți și un copil

Românii care fac planuri pentru vacanța de vară în Grecia caută informații despre costuri, începând de la cazare și până mesele din timpul zilei. Pe Forumul Grecia, cei interesați pun întrebări referitoare la cele mai bune hoteluri, locuri de parcare, specificul fiecărei insule, și multe altele.

Comparativ cu anii trecuți, prețurile în Grecia au crescut considerabil. Cu toate astea, sunt mulți cei care susțin că merită cheltuiala, comparativ cu serviciile pe care le oferă litoralul românesc.

Un membru al grupului Forum Grecia a postat poze cu toate felurile de mâncare comandate la prânz pentru 4 adulți și un copil, și a dezvăluit prețurile pentru fiecare meniu. Prețul total care a inclus și băuturi răcoritoare a fost de 95 de euro.

Prânz la mare pentru 4 adulți și un copil. Împreună cu băuturi răcoritoare: 95€ lângă Kilini, a scris turistul pe Facebook.

Cât costă un prânz în Grecia pentru patru adulți și un copil. Comparații cu stațiunea Mamaia

Cele mai puțin frecventate insule grecești de către români

Postarea despre care se face vorbire a adunat foarte multe comentarii pro și contra. De asemenea, pe același forum au apărut și alte teme, dintre care una care vizează cele mai puțin frecventate insule grecești de către români.

Revenind la prețul pentru un prânz copios în Grecia, unii au susținut că este decent și că merită raportat la serviciile oferite și comparativ cu ceea ce oferă stațiunea Mamaia de pe litoralul românesc. Au fost și persoane care au susținut că 95 de euro este un preț mare pentru meniul prezentat.

Arată delicios, suficient de multe sortimente și par bine gătite! Zic să aveți poftă bună! Cu banii ăștia în România nu cred că ați fi mâncat mai bine!/ Merită, în mizeria de la Mamaia, prețurile sunt duble sau mâncare mai puțină/Personal nu mi se pare mult deloc…daca te uiti câte porții de peste sunt, prețul e super ok…peste tot în lume peștele e puțin mai scump!!! Părerea mea e ca prețul a fost super ok!!!/Toți au rămas blocați pe 95 de euro. Li s-au șters din imagine cele 9 farfurii cu mâncare. Dacă scazi băuturile rămân să zicem 85 de euro, împărțit la 9 = 9.44 euro în medie pe un fel de mâncare, a spus altcineva.

Tot pe forum un român a întrebat care este regiunea din Grecia mai puțin frecventată de către români. Persoana respectivă a motivat spunând că ar vrea să simtă că este plecat în concediu în străinătate. Răspunsurile au fost dintre cele mai diverse:Insula Amorgos, Cicladele Mici, Lemnos, Samotraki, Ithaka, Paxos, Antipaxos, Creta, Kythira, Allonissos, Mani, Evia și Pelion.

Comments are closed.