Media

Cât de înalt este, de fapt, Viorel Stegaru. Ce nu s-a știut până acum despre soțul Vulpiței de la Acces Direct

Viorel Stegaru și soția lui au făcut deliciul telespectatorilor Acces Direct timp de un an în care au apărut, aproape zilnic în platoul emisiunii, punându-și viața personală pe tapet. Mulți le-au dezaprobat comportamentul, dar au fost și destui oameni care le-au devenit fani. Așa se face că deși s-au retras în satul natal, soții Stegaru sunt în continuare un subiect de interes pentru telespectatorii Acces Direct.

Ce înălțime și greutate are Viorel Stegaru

Fanii soților Stegaru au întrebat-o pe Doina Stina, reporter Acces Direct, care este înălțimea lui Viorel Stegaru. Doina a făcut o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instagram pentru fanii emisiunii de la Antena 1. În cadrul acesteia, reporterul Acces Direct a spus că Viorel are 1,73 cm și 83 de kilograme, dar el a intervenit și a precizat că s-a mai îngrășat în ultimul an.

Cât de înalt este, de fapt, Viorel Stegaru. Ce nu s-a știut până acum despre soțul Vulpiței de la Acces Direct

Se pare că în continuare, soții Stegaru au fani în România, persoane care sunt interesate de viața lor, de cum se descurcă mai ales acum de când au doi copii.

Veronica și Viorel au terminat aventura în Capitală, unde au fost, pentru o perioadă lungă, persoane publice. Ei s-au întors la Blăgești, județul Vaslui, unde locuiau și înainte de a deveni cunoscuți.

Cum se înțelege Veronica cu soacra ei

Timpul le rezolvă pe toate și se pare că așa s-a întâmplat și în familia soților Stegaru. Viorel s-a împăcat cu părinții lui, iar Veronica se înțelege din ce în ce mai bine cu soacra. Vecinii spun că mama lui Viorel o ține din scurt și stă cu ochii pe ea în permanență.

Are grijă de doi copii, iar soacra Ilinca e cu ochii pe ea, ca un spion. Veronica merge cu capul în pământ, ca să nu îsi supere socrii. Am strigat-o, dar s-a întors cu spatele. Nu o lasă să vorbească, spun vecinii Vulpiței, potrivit Spynews.

Vulpița a devenit femeie de casă și se preocupă de bine celor doi copii. În primăvara acestui an ea a dat naștere unui băiețel, iar acum se mândrește că are și fată și băiat. Zilele trecute, Veronica și-a sărbătorit ziua de naștere.

Soții Stegaru au organizat botezul copilului și au făcut o petrecere restrânsă la care au participat numai rudele, precum și cei doi reporteri Acces Direct care le-au devenit prieteni: Radu Rotaru și Doina Stina.

Comments are closed.