Media

Cat de schimbat este Fulgy după externarea de la Psihiatrie

Fulgy s-a externat de la Spitalul de Psihiatrie și a și făcut prima postare pe InstaStory. Tânărul de 23 de ani s-a filmat în mașină, în timp ce se deplasa spre casa părinților. Fulgy a avut o lună plină, presărată cu probleme și ieșiri, motiv pentru care a avut nevoie de ajutor din partea specialiștilor.

Cum arată Fulgy acum, abia externat de la Psihiatrie

Băiatul artiștilor Viorica și Ioniță din Clejani a fost externat din spital și pare că se simte mai bine. Fulgy a și făcut prima postare pe rețele de socializare, mai exact pe InstaStory unde s-a filmat în mașină.

Cat de schimbat este Fulgy după externarea de la Psihiatrie

Fraților, am început și în mașină să am alarmă, a spus Fulgy fără să explice la ce alte alarme se referă.

Cu șapcă, ochelari de soare și căști la gât, Fulgy arată neschimbat, dar numai el știe ce se ascunde la interior.

Fulgy a mers direct la salon unde s-a tuns și le-a arătat fanilor noua freză. Aceștia s-au bucurat și i-au urat bun venit.

Cat de schimbat este Fulgy după externarea de la Psihiatrie

S-a zvonit că și-a găsit iubirea la spital, și că a început să scrie poezii.

În tot această perioadă de rătăcire, lui Fulgy i-au fost alături părinții. Mama lui, Viorica de la Clejani s-a ocupat de tot pentru ca tânărul să se întoarcă acasă în condiții bune. Viorica i-a făcut curățenie în apartament și a anunțat că Fulgy va reveni pe micile ecrane.

Mami s-a ocupat să facă curățenie, da, da, da… Uite așa, am făcut curat în baie… Ia să vedem… Să aprindem becul frumos în dormitor. Foarte frumos! Super. Deci, în curând, pe micile ecrane apare. Unde e?! Că mie mi-e dor de TikTok-urile lui și de toate filmările lui, spunea Viorica într-un TikTok.

Nu se știe dacă băiatul va fi implicat într-un proiect de televiziune sau va face vloguri, cert este că vom mai auzi de el.

Fulgy tras pe dreapta de polițiști. Ce a ieșit la testul antidrog

Fulgy le-a făcut câteva probleme părinților lui în ultima perioadă. Băiatul a fost prins la volan sub influența unor substanțe interzise, la scurt timp după ce anunțase într-un interviu pentru XNS că a scăpat de vicii.

Fiul Vioricăi de la Clejani și al lui Ioniță a făcut acuzații grave la adresa lui Alex Velea care a reacționat și a spus că nu se supără pentru că este clar că tânărul are niște probleme.

Comments are closed.