Media

Cât te costă să îl ai vecin pe Dorian Popa. Cântărețul construiește un cartier întreg

Dorian Popa este pe cale să-și vadă visul cu ochii. După ce și-a construit casa visurilor, cântărețul a prins gustul afacerilor în imobiliare și vrea să construiască un întreg cartier chiar în proximitatea vilei sale impresionante în care a investit 300.000 de euro.

Cât costă o casă construită de Dorian Popa

Dorian Popa este mai motivat ca niciodată s-și construiască propriul cartier care se va numi Hâtz Residence. Artistul pune la punct un ansamblu rezidențial de zile mari situat în Domnești, chiar lângă casa lui.

Cei care sunt în căutarea unei locuințe și vor să devină vecinii lui Dorian Popa, au acum această ocazie. Desigur ar trebui să se pregătească să scoată din buzunar o sumă considerabilă.

Îmi doresc să fac un cartier care să se învecineze cât se poate de mult cu căsuța mea, pentru că unul dintre visurile mele a fost să construiesc și să văd șantierul de la mine din casă.(…) 35.000 de euro bucata, obiectiv vorbind 50 de euro mp, a spus Dorian Popa pe Youtube.

Casa pe care Dorian Popa a construit-o de la zero în Domnești l-a costat 300.000 de euro. Este casa visurilor lui în a cărui proiect s-a implicat de la A la Z. Atunci și-a dat seama cântărețul că îi plac imobiliarele și că ar trebui să investească în această direcție.

Cine vrea o casă construită de Dorian trebuie să pregătească în jur de 150.000 de euro. Dorian a spus că folosește cele mai bune materiale și că totul va fi de lux, astfel încât merită fiecare bănuț.

Dorian Popa este șef de șantier

Pe lângă concerte și alte job-uri, Dorian Popa se mândrește că este șef de șantier. Tânărul în vârstă de 33 de ani construiește șase case și spune că îi place foarte mult pe șantier. Chiar dacă a întâmpinat probleme din cauza scumpirii materialelor, Dorian este bucuros că a reușit să închidă exterioarele înainte de venirea frigului.

El a spus că de acum urmează lucrările la instalațiile termice, sanitare și electrice. Este la curent cu tot ce se întâmplă pe șantier și supraveghează acțiunea ori de câte ori nu este plecat prin/din țară la concerte sau alte evenimente.

Comments are closed.