Media

Cătălin Botezatu a decis cui îi lasă averea. Incredibil ce scrie în testamentul designerului

Deși are doar 53 de ani și nici nu ar trebui să se gândească la asta, se pare că designerul Cătălin Botezatu și-a pus la punct testamentul. Creatorul de modă a trecut prin încercări în ultimul timp, legate de starea lui de sănătate. Designerul a decis cui îi va lăsa toată munca lui de-o viață.

Ce scrie în testamentul lui Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu a spus public ce se va întâmpla cu toată agoniseala lui de-o viață după ce el nu va mai fi. Designerul s-a gândit la toate încă de pe acum, poate determinat de problemele de sănătate pe care le-a avut și care i-au schimbat perspectiva asupra viitorului. Botezatu spune că sunt câțiva oameni care îi vor duce numele mai departe.

Sunt câțiva oameni care vor duce mai departe numele sau cel puțin asta cred eu. Știu exact ce trebuie să fac, a spus Cătălin Botezatu.

Botezatu are de gând să împartă averea lui oamenilor nevoiași, dar și unor instituții din țară și din străinătate. De asemenea, există doi oameni din viața lui care vor primi lucruri materiale după ce designerul nu va mai fi. Foarte interesat este faptul că aceste două persoane nu știu că Botezatu le-a trecut în testament și nici ce vor primi.

La cine va ajunge averea lui Botezatu

Sunt oameni care vor beneficia de bani, oameni necunoscuți care sunt amărâți. Sunt instituții care vor beneficia de bani, atât în țară cât și în străinătate. Există două persoane dragi mie care vor avea de câștigat lucruri materiale, și aici mă refer strict la partea financiară. Cele două persoane la care mă refer habar nu au de acest lucru și nu cred că se vor gândi la asta, a spus Botezatu într-o emisiune TV.

Declarațiile au fost făcute de către designer la puțin timp după ce a fost operat din nou, la o clinică din Turcia. Botezatu spune că a avut grijă deja ca părinților lui să nu le lipsească nimic până la finalul vieții, iar în ceea e privește copiii lui – vedeta spune că nu crede că aceștia îi vor duce numele mai departe.

Cătălin Botezatu este convins că numele său va fi dus mai departe de către oamenii cu care lucrează, care știu să facă afaceri și modă.

Comments are closed.