Media

Cătălin Botezatu a trăit o mare dramă! Cum a aflat mama lui că are cancer: „Mama ar fi murit!”

Cătălin Botezatu este celebru și pare că are tot ce își dorește. Femeile roiesc în jurul lui și este apreciat pentru cariera sa de succes, dar se pare că la capitolul sănătate nu stă deloc bine. Celebrul designer a avut probleme mari de sănătate, care i-au marcat complet viața atât lui, cât și familiei. Mama lui Bote a fost cea mai afectată din cauza acestei tragedii.

Botezatu și tatăl lui, operați în aceeași zi

Botezatu a trecut prin grele încercări atunci când vine vorba despre sănătate. Celebrul designer a avut mai multe probleme, pe care, în final, le-a depășit, dar experiența a fost una grea și traumatizantă atât pentru el, cât și pentru cei dragi.

După un control de rutină, Botezatu a aflat că are cancer. Imediat, celebrul designer s-a operat și a fost nevoit să fie supus mai multor intervenții chirurgicale pentru a se reface.

Pentru Cătălin, cel mai dureros lucru a fost că și tatăl lui s-a îmbolnăvit de aceeași boală. Înainte cu un an, bărbatul a fost depistat cu cancer la plămâni, iar fiul său a fost cel care l-a sprijinit din toate punctele de vedere. Din nefericire, acesta a fost operat în aceeași zi cu Bote, dar fără a ști unul de celălalt.

„Pe tatăl meu…a fost o chestie urâtă pentru că el cu un an înainte de a se întâmpla asta, el s-a îmbolnăvit și el de un cancer la plămâni, l-am ajutat, am fost lângă el, dar din păcate fix în ziua în care m-am operat s-a operat și el, aici în România. Fără să știm unul de celălalt’, a spus Cătălin Botezatu.

Mama lui Bote nu a știut că are cancer

Mama lui Botezatu nu a știut că fiul ei are cancer. Inițial, i-a spus că are ceva probleme de sănătate, dar nu a vrut să afle adevărul până nu se vindecă, pentru că reacția ei nu ar fi fost deloc una bună și ar fi riscat să sufere vreun accident neplăcut la auzul veștii.

Operația lui Cătălin Botezatu a fost un succes și s-a simțit bine imediat. După puțin timp de la intervenție, el a decis să dicute deschis cu cea care i-a dat viață și să îi spună prin ce a trecut, de fapt. Botezatu a vrut să-și protejeze mama, având în vedere că are o vârstă înaintată și este foarte sensibilă.

„Mama dacă ar fi știut cu adevărat ce s-ar fi întâmplat, ar fi murit. Ea este foarte sănătoasă, cum poate să fie o femeie la vârsta ei. Nu am vrut să o expun, abia după ce am terminat cu operația și totul a fost bine, bunica s-a dus și i-a spus cum stau lucrurile. A știut așa… o chestie, dar nu a știu că mă operez și că s-ar putea să nu mă mai întorc acasă.’, a spus Cătălin Botezatu.

Comments are closed.