Media

Cătălin Botezatu, din nou la spital. Când merge designerul în Turcia

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai cunoscuți designeri români, care se bucură de mare succes atât în țară, cât și în afară. De curând a fost plecat la Cannes, de unde a venit cu un premiu important, dar și cu probleme de sănătate. A muncit mult în ultima vreme și a decis ca în curând să meargă din nou în Turcia la medic.

Botezatu merge din nou la medic în Turcia

Cătălin Botezatu a trecut prin experiențe extrem de grave. Celebrul designer de modă a fost grav bolnav, dar a reușit să învingă cancerul după mai multe intervenții chirurgicale. Creatorul de modă s-a confruntat în trecut și cu probleme cu inima, afecțiune care nu a putut fi vindecată în totalitate, dar pe care reușește să o țină sub control.

În prezent se simte bine, dat trebuie să fie mereu la ce consumă și trebuie să aibă un stil de viață sănătos, pentru că problemele se pot agrava. Totuși, creatorul de modă recunoaște că stresul și oboseala din ultima vreme, dar și drumurile frecvente pe care le-a făcut în străinătate și-au pus serios amprenta asupra stării sale de sănătate. Și-a neglijat sănătatea pentru a excela la capitolul carieră.

„Sunt ok! E adevărat că toată această nebunie cu mersul la Cannes, chiar dacă a părut o chestie frumoasă, că am luat un premiu, că am făcut o prezentare, și-a pus amprenta puțin pe sănătatea mea. A fost o alergătură continuă, nu am avut timp să mă odihnesc deloc și la venire, am zăcut, la propriu, o zi și o noapte, dar sunt ok. Merg la sfârșitul lunii la Istanbul pentru control, pentru că trebuia să merg de acum o lună și nu am mers…Dar sunt bine!„, a povestit Cătălin Botezatu, exclusiv pentru CIAO.RO.

La finalul lunii va merge din nou în Turcia pentru analize amănunțite, pentru că nu se simte prea bine și este epuizat. Așa cum este de așteptat, Cătălin Botezatu va fi însoțit de Eva Pavel, consilierul medical care i-a fost alături în toate momentele grele din punct de vedere al sănătății și care îi cunoaște cel mai bine situația.

Ce a pățit Botezatu la Cannes

Botezatu a participat la evenimentul organizat de revista Forbes la Festivalul de Film de la Cannes, de unde a plecat cu un premiu important pentru cariera sa. Deși trebuia să fie un moment de glorie, în care să strălucească, Botezatu a avut parte de o neplăcere.

Gazda evenimentului i-a stâlcit numele, așa că Bote a fost nevoit să pună situația la punct și a luat microfonul și s-a prezentat singur.

„Bună seara, doamnelor şi domnilor, numele meu e Cătălin Botezatu.”, a transmis el.

Comments are closed.