Media

Cătălin Botezatu, infectat cu coronavirus. Ce a făcut designerul când și-a dat seama că este bolnav

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai cunoscuți designeri de la noi din țară, cu mare succes și în plan internațional. Celebrul Bote a avut mai multe probleme de sănătate în ultimii ani și a reușit să treacă peste toate. Se pare că nu a scăpat nici de coronavirus, dar a reușit să scape cu bine de această încercare, pentru că a fost foarte prompt.

Cătălin Botezatu s-a tratat acasă de coronavirus

În ultima perioadă, tot mai multe persoane cunoscute au fost infectate cu coronavirus și au vorbit despr experiența lor cu această boală. Designerul Cătălin Botezatu a povestit și el cum a fost infectat cu Covid și totodată ce a făcut în toată acea perioadă dificilă.

Imediat ce a simțit că ceva nu este în regulă, designerul a luat măsuri pentru a fi bine. El a făcut testul parfumului, pe care, însă, l-a picat, pentru că nu simțea mirosul. Botezatu s-a speriat la început când și-a dat seama că are coronav, pentru că face parte din categoria persoanelor cu risc ridicat, având mai multe operații grele pentru o boală nemiloasă și alte intervenții importante.

„Da, am avut covid. Mi-a fost foarte frică pentru că nu știam cum reacționează organismul fiind una dintre persoanele cu risc, dar am avut o formă ușoară. Nu am avut miros, așa mi-am dat seama. Am început să mă parfumez mult de tot și am văzut că nu miros.”, a dezvăluit Cătălin Botezatu la Metropola TV.

Botezatu și-a făcut teste la plămâni

Bote a fost foarte atent la starea sa de sănătate după ce s-a infectat. Astfel, după ce și-a revenit, a mers imediat în Turcia pentru a efectua un set de analize la plămâni, organe pe care virusul le afectează cel mai repede. Din fericire, designerul este bine, pentru că a dezvoltat o formă simplă a bolii și nu a avut alte simptome și nici complicații, deși ar fi fost predispus la o formă mai grea, având în vedere că este cardiac și a făcut parte și din rândul pacienților oncologici.

Cât despre vaccin, Cătălin Botezatu a explicat că se gândește și el la imunizare, însă momentan mai așteaptă. A discutat cu medicii care îi analizează starea de sănătate, iar aceștia i-au spus că trebuie să fie foarte atent la vaccinul pe care îl alege, pentru că riscurile ar fi unele mari.

Comments are closed.