Media

Cătălin Botezatu și-a făcut testamentul! Cine moștenește toată averea designerului

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai cunoscuți bărbați de la noi din țară. Celebrul designer se bucură de mare succes în plan profesional și este recunoscut peste hotare. Chiar dacă este bine și mai are multe de demonstrat, și-a pregătit testamentul, pentru a se asigura că lasă averea pe mâini bune.

Decizia șocantă a designerului

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai cunoscuți designeri din lume, care se bucură de mare succes. Este foarte apreciat și ținutele sale sunt printre cele mai căutate de persoane importante. A muncit mult pentru a deveni un brand si vrea să se asigure ca numele lui va fi dus mai departe așa cum trebuie.

Cătălin Botezatu a avut parte de multe încercări de-a lungul timpului. Problemele nu l-au ocolit deloc în ceea ce privește sănătatea și se teme pentru viața lui, deși are doar 55 de ani și multe planuri de viitor. Din acest motiv, designerul a decis să își facă testamentul.

Toată lumea se aștepta că cei care vor duce mai departe afacerea vor fi copiii, dar se pare că Bote nu are încredere în aceștia. Designerul este de părere că ei nu sunt capabili de asa ceva și are cu totul alte planuri. Astfel, cei care se vor ocupa de brand după moartea lui sunt cei cu care a colaborat până acum.

„Copiii mei nu cred că sunt în stare să ducă mai departe numele meu. Și nici nu îmi doresc acest lucru. Presupuși copii, care există sau care vor veni de aici încolo nu îmi vor duce numele mai departe. Acest lucru îl vor face oamenii cu care am început să lucrez, care știu să facă afaceri și fashion”, a declarat Cătălin Botezatu.

Cui rămâne averea lui Bote

Botezatu a precizat că s-a gândit serios inainte de a întocmi actul respectiv și a ales persoanele potrivite care să beneficieze de bunurile sale. Acesta are de gând să dea din banii săi unor oameni necunoscuți, cu o situație financiară precară.

Creatorul de modă a precizat că are două persoane favorite, care vor avea parte de un câștig substanțial. Acesta nu a vrut să le divulge numele, ci a preferat ca totul să fie o surpriză. De asemenea, Bote nu a uitat nici de anumite instituții care vor intra în posesia unei mici părți din avere.

„Sunt câțiva oameni care vor duce mai departe numele „Cătălin Botezatu”. Cel puțin, asta cred eu. Știu exact ce trebuie să fac. Sunt oameni care vor beneficia de bani, oameni necunoscuți care sunt amărâți. Sunt instituții care vor beneficia de bani, atât în țară cât și în stăinătate.

Există două persoane dragi mie care vor avea de câștigat lucruri materiale și aici mă refer strict la partea financiară. Cele două persoane la care mă refer habar nu au de acest lucru și nu cred că se vor gândi la asta”, a declarat Cătălin.

Comments are closed.