Media

Cătălin Botezatu și Oana Zăvoranu comentează divorțul dintre Prodanca și Reghe. Ce sfaturi le-au transmis vedetele celor doi

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Reghe este cel mai comentat subiect al momentului. De când Reghe a spus public că divorțează și Anamaria a clarificat lucrurile, confirmând cele spuse de soțul ei, cei doi ocupă prima pagină a tabloidelor. Vedetele care îi cunosc și care știu situația dintre ei intervin acum cu tot felul de declarații și sfaturi.

Cătălin Botezatu, părere sinceră despre Anamaria

Cătălin Botezatu este unul dintre apropiații cuplului care tocmai s-a destrămat și are o relație specială cu amândoi. Designerul a vorbit pe tema divorțului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf și a arătat că el vede partea bună a lucrurilor și la fel le recomandă și lor să facă, pentru a trece mai ușor peste acest eveniment.

Botezatu spune că atât Prodan cât și Reghecampf trebuie să privească înainte și să lase trecutul deoparte și să nu mai piardă timpul. Deși știe că este greu și că nu vor reuși să uite ușor ce a fost între ei, este de părere că au toată viața înainte și nu merită să sufere.

Cât despre Prodanca, designerul este convins că nu are nevoie de un alt bărbat în acest moment, pentru că este o femeie mult prea deșteaptă, care știe să se descurce în orice situație. Astfel, este de părere că impresara nu își va reface curând viața pentru că trebuie să depășească această experiență dureroasă și are lucruri mai bune de făcut.

„Asta este viaţa. Anamaria este o femeie deşteaptă. Nu cred că duce lipsă de un alt bărbat. Amândoi sunt extraordinari şi îmi sunt prieteni. Cu siguranţă îşi vor găsi echilibrul şi vor depăşi. Dacă sunt sentimente e greu, dacă iubeşti este greu să depăşeşti momentul atât de uşor, dar asta este. Când nu mai e iubire, trebuie să acceptăm înfrângerea. E greu, ştiu, mi s-a întâmplat şi mie. Dar viaţa e frumoasă şi trebuie să ne gândim mereu că e scurtă şi trebuie trăită la maxim.”, a declarat Cătălin Botezatu, în cadrul unei emisiuni TV.

Oana Zăvoranu, despre divorțul momentului

Oana Zăvoranu (48 de ani) a revenit în mediul online cu un nou sezon al emisiunii sale, „Oana Show”. În cadrul primei ediții a noului sezon, Oana a comentat mai multe subiecte de interes, printre care și divorțul celebru dintre Prodanca și Reghe. Le-a urat acestora sănătate și putere să lupte cu tot din jurul lor.

Zăvoranca a încercat să nu facă prea multe declarații din respect pentru cei doi, susținând că a stat cu ei la masă, lucru care pentru ea înseamnă mult și o face să le poarte un mare respect. Recunoaște că știe exact cum stau lucrurile și care a fost, de fapt, situația reală, dar consideră că în măsură să comenteze acest subiect sunt protagoniștii acestuia și restul familiei, în timp ce ceilalți ar trebui să se abțină.

„Nu mă interesează treaba asta. Știu totul cu lux de amănunte. Mai departe, cine are dreptul să vorbească despre treaba asta sunt Anamaria, Laurențiu, fiicele ei, fiul lor și băiatul lui Laurențiu din prima căsătorie. Le doresc foarte multă sănătate și putere de a merge mai departe ambilor”, a declarat Oana.

Comments are closed.