Media

Cătălin Măruță, părere sinceră despre Jador: “Mă enerva, nu mi-a plăcut…”

Jador este unul dintre cei mai controversați concurenți de la Survivor, precum și unul dintre cei mai cunoscuți artiști din țara noastră. Faimosul a devenit un personaj și mai comentat de când a ajuns la Survivor și se pare că și prezentatorul TV Măruță și-a spus părerea despre marele artist, care a fost una extrem de sinceră.

Cătălin Măruță nu l-a plăcut deloc pe Jador

Jador a devenit unul dintre cei mai comentați artiști din țară. De când participă la Survivor, și-a făcut și mai mulți fani, care îl susțin din afara competiției și își doresc să-l vadă în finală. Cu toate acestea, mulți continuă să aibă o părere greșită despre el, deoarece nu îl cunosc și judecă fără a avea vreun motiv.

Cătălin Măruță a vorbit și el despre Jador într-un podcast, în care a mărturisit că nu a avut deloc o părere bună despre el atunci când l-a avut ca invitat în emisiune. Prezentatorul a explicat că, inițial, a fost foarte deranjat de atitudinea lui Jador, pe care nu a înțeles-o deloc și nu i-a plăcut absolut nimic din ce a făcut în emisiune alături de Alex Velea.

„Vreau să-ți spun ce înseamnă chestia asta, să nu cunoști omul cum trebuie. L-am avut o singură dată pe Jador invitat la emisiune, a venit cu Alex Velea, a fost o singură dată, nu mi-a plăcut absolut nimic ce s-a întâmplat acolo, mă enerva, nu mi-a plăcut, a avut o atitudine..nu știu, nu înțelegeam de ce reacționează așa, total ciudat”, i-a mărturisit Măruță lui Theo Rose pe Youtube.

Cătălin Măruță a devenit fanul lui Jador

Deși la început a avut o atitudine critică față de el, Măruță a mărturisit că acum are o părere foarte bună despre Jador. El a explicat că, de când Jador este la Survivor, a reușit să le arate celor de acasă cine este cu adevărat.

Măruță apreciază la Faimos asumarea lui, determinarea de care dă dovadă în cadrul show-ului și spectacolul pe care reușește să îl contureze la Survivor. Prezentatorul crede că televiziunea la schimbat într-un personaj mult mai plăcut.

„Văzându-l ulterior la Survivor, am devenit fanul lui. Fanul lui însemnând că mi-a plăcut asumarea lui, determinarea, show-ul pe care îl face acolo. Și uite, televiziunea acum poate să te schimbe”, a mai spus Măruță.

Și Theo a confirmat cele spuse de Măruță, explicând că lumea îl iubește pe Jador și a ajuns atât de sus pentru că are ceva special, cu care a reușit să-i cucerească pe toți.

„Cred că n-ai cum să reușești dacă n-ai tu ceva al tău. Eu am o piesă cu Jador”, a explicat Theo.

Comments are closed.