Media

Cătălin Măruță reacționează în scandalul cu Alexandra Stan. Ce îi reproșează artistei

Cătălin Măruță a oferit primele comentarii în scandalul cu Alexandra Stan. Artista a spus că este foarte supărată pe el și că nu va mai merge în emisiunea lui pentru toți banii din lume. După o perioadă destul de lungă în care Măruță s-a abținut de la orice comentariu, a venit timpul să-și spună punctul de vedere.

Cum se apără Cătălin Măruță în scandalul cu Alexandra Stan

Moderatorul tv a spus că îl deranjează oamenii care nu sunt corecți și că probabil i-a stricat Alexandrei Stan vreo exclusivitate. El a motivat că emisiunea a fost difuzată mai devreme decât era inițial stabilit, dar că asta nu are nicio legătură cu problemele de sănătate despre care a vorbit ulterior Alexandra Stan.

Reamintim faptul că Alexandra Stan a spus în podcastul lui Damian Drăghici că este foarte dezamăgită de Cătălin Măruță pentru faptul că a insistat pe subiectul gravidanței, în condițiile în care ea nu are voie, nu poate, deocamdată, să rămână însărcinată.

Faptul că tu te duci la un podcast să spui că noi nu am ținut cont că tu ai probleme de sănătate și nu poți să rămâi însărcinată, când noi niciodată nu am vorbit despre asta, nici n-am știut, tu ai venit aici și ai povestit. Ai vrut să povestești, fiind de acord ca acel moment să-l difuzăm. A pornit totul de la faptul că s-a schimbat momentul difuzării. De aici a pornit supărarea și frustrarea. Nu poți să inventezi, a spus Cătălin Măruță.

Alexandra Stan a spus că nu va mai merge în emisiunea lui Cătălin Măruță pentru toți banii din lume și că nu înțelege de ce acesta s-a comportat astfel cu ea, în condițiile în care mereu au fost în relații bune.

Te-ar putea interesa și: Alexandra Stan nervoasă pe Cătălin Măruță. A spus că nu mai merge niciodată la el în emisiune

Pe de altă parte, moderatorul tv a spus că nu a știut că artista are probleme de sănătate și că se roagă să fie bine.

Comments are closed.