Media

Cătălin Moroșanu și-a ieșit din minți la Survivor. A sărit la să-l bată pe Jador

Survivor este una dintre cele mai interesante competiții ale momentului. Concurenții de aici își testează, pe lângă aptitudinile sportive, și răbdarea, rezistența la stres și ambiția. Cătălin Moroșanu a simțit pe pielea lui ce înseamnă să îți pierzi cumpătul, motiv pentru care a sărit la bătaie. Acesta l-a pus la pământ pe Jador, iar toți ceilalți au privit îngroziți scenele.

Cătălin Moroșanu și-a pierdut cumpătul

Fiecare victorie de la Survivor înseamnă enorm pentru concurenți și orice punct pierdut este un mare dezavantaj. Jador a fost foarte încântat de faptul că ă echipa sa a câștigat în fața Războinicilor, încât a început să cânte și să danseze.

Tot de fericire și în spirit de glumă, Jador a încercat să-l doboare pe colegul său Cătălin Moroșanu, însă luptătorului nu i-a plăcut deloc gluma și a avut o reacție neplăcută. Imediat, sportivul a sărit la bătaie și doar în câteva minute l-a pus la pământ pe Jador.

Toți colegii au privit scena speriați, deoarece se temeau că manelistul ar putea păți ceva, având în vedere că Moroșanu este foarte puternic. Mulți îl sfătuiau pe Jador să nu se pune cu Moroșanu, pentru că acesta îl va învinge.

Nu este pentru prima dată când Moroșanu are astfel de ieșiri, deoarece, la o probă de rezistență, l-a pus la pământ pe adversarul său, Sorin, din cauza loviturilor prea puternice.

Sportivul și-a jignit de mai multe ori colegele care nu au rezultate atât de bune la probe, iar acestea au reacționat, acuzând că bărbații din echipa lor sunt misogini, nu le respectă și le desconsideră.

„Mi se pare că nu suntem luate în serios… Au ieșit la suprafață șerpii! Chiar sunt un om super puternic și chiar am trecut prin foarte multe chestii și nu credeam că o să fie așa greu!”, a declarat la un moment dat Alexandra Stan.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *