Media

Cătălin Moroșanu, verdict dur din partea medicilor. Nu va mai putea lupta: “Am avut o carieră frumoasă”

Cătălin Moroșanu este unul dintre cei mai buni și cunoscuți luptători de K1. În competiția Survivor a dat tot ce a avut mai bun și a luptat până la ultima putere, dar problemele de sănătate l-au determinat să renunțe și a fost eliminat. Competiția și-a pus drastic amprenta asupra lui și acesta pare a fi sfârșitul carierei sale.

Cătălin Moroșanu s-ar putea retrage din sport

Cătălin Moroșanu a fost unul dintre cei mai puternici și determinați concurenți de la Survivor. Celebrul luptător de K1 a dat tot ce a avut mai bun pe teren și a fost un stâlp de susținere pentru echipa sa, dar problemele de sănătate i-au adus eliminarea.

Fostul faimos a anunțat că are meniscul rupt după ce a părăsit competiția sportivă de la Kanal D. Medicii din Republica Dominicană i-au interzis să mai intre pe trasee și a mers în țară, unde a avut nevoie de recuperare.

Cătălin Moroșanu se află sub atenta supraveghere a medicilor de când s-a accidentat și a așteptat să vadă cum decurg lucrurile. Din nefericire, medicii i-au dat un verdict dureros: are nevoie de operație. Iar asta nu este cea mai rea veste. Medicii i-au zis că nu ar mai putea să intre pe ringul de luptă din cauza acestor probleme, pentru că situația este una dificilă.

„Din ultimele analize se pare că recuperarea nu a decurs cum trebuie, meniscul este rupt, trebuie să mă operez.

Nu cred că o să mă mai lupt. Eu cred că în viață primești niște semne și Dumnezeu mi-a arătat că am avut o carieră frumoasă. Am realizat multe lucruri în sportul meu, dar ar trebui să mă îndrept spre mentoring, antrenoriat.

O să deschid o academie și o să încep alt drum. Totul în viață se întâmplă cu un anumit scop”, a declarat Cătălin M0roșanu pentru VIVA.

Moroșanu nu este dezamăgit, chiar dacă simte că i se apropie finalul carierei. El nu renunță definitiv la sport, ci se va reprofila. Se va ocupa intens de academia pe care a deschis-o, unde va iniția în sport tinere talente.

Comments are closed.