Media

Cătălin Scărlătescu, primele declarații despre iubita lui. Chef-ul este îndrăgostit până peste cap

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai cunoscuți bucătari de la noi din țară. Celebrul jurat de la Chefi la Cuțite se bucură de mare succes în plan profesional și are o mulțime de admiratori, dar mai ales admiratoare. Este foarte curtat, dar se pare că deja și-a găsit sufletul pereche, despre care are de zis numai cuvinte de laudă.

Cătălin Scărlătescu, totul despre iubita lui

Cătălin Scărlătescu este unul dintre jurații de la Chefi la Cuțite. Această emisiune i-a adus un mare succes celebrului bucătar, care are o mulțime de fani și este iubit de o țară întreagă, semn că în plan profesional i-a mers mai bine decât în dragoste. De-a lungul timpului a fost curtat de multe femei, dar niciuna nu a reușit să-l cucerească pe deplin.

Cătălin Scărlătescu trăiește acum cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Celebrul bucătar și-a găsit fericirea, după o bună perioadă de timp în care a fost singur. Se iubește de câteva luni  bune cu fosta concurentă de la iUmor, Doina Teodoru, dar nu au vorbit niciodată despre ei și s-au ferit de ochii lumii.

Cătălin Scărlătescu a oferit primele declarații despre relația cu iubita lui, Doina Teodoru. Nu a fost prea darnic în declarații atunci când cei de la Cancan l-au contactat, dar din ce a zis reiese că este fericit, îndrăgostit până peste cap și foarte mândru de relația cu iubita sa.

„Este o relație foarte specială și frumoasă… Și așa vreau să rămână’, a declarat Cătălin Scărlătescu despre relația cu actrița Doina Teodoru pentru cancan.ro.

Doina și Scărlătescu, împreună în excursie

Doina și Scărlătescu au deja o relație serioasă, deși nu au fost văzuți împreună până acum. Totuși, sunt bănuiți de mai mult timp că ar fi împreună, dar abia acum au confirmat că este vorba de ceva mai mult între ei. În plus, cei doi au avut parte deja și de prima vacanță împreună, în Grecia.

Doina Teodoru este o actriță cunoscută din România, care a devenit și mai celebră odată cu participarea la iUmor. Cei doi se potrivesc de minune, pentru că și bucătarul are un umor foarte dezvoltat și toți cei care stau în prezența lui se simt foarte bine.

 

Comments are closed.