Media

Câți bani are Mugur Mihăescu. Din ce s-a îmbogățit actorul

Toată lumea îl cunoaște pe Mugur Mihăescu din celebrul serial de comedie Vacanța Mare. Garcea sau Leana sunt rolurile care l-au făcut celebru și i-au adus mare succes ani la rând. Află ce mai face acum actorul și cu ce se ocupă, dar și cum a reușit să se îmbogățească.

Ce afaceri are Mugur Mihăescu

Mugur Mihăescu este unul dintre cei mai cunoscuți și talentați actori de comedie din România. De ceva timp a dispărut din lumina reflectoarelor, de când serialul nu a mai apărut la TV și rolul Garcea nu a mai existat. Totuși, oamenii nu l-au uitat și vor să afle ce se mai întâmplă cu preferatul lor.

Duminica aceasta, de la ora 22:15, Mugur Mihăescu se va afla în fața telespectatorilor, în platoul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Aici va răspunde celor mai interesante întrebări pe care i le adresează celebra jurnalistă și va încerca să afle detalii surprinzătoare.

”Câte milioane de Euro v-a adus în conturi <Vacanța Mare>?”, ”A coborât <Vacanța Mare> nivelul umorului românesc?”, ”De ce ați rămas repetent de trei ori?”, ”Ce ați avut de câștigat pentru că v-ați turnat prietenii la Securitate?”, ”V-a protejat politica afacerile?”, ”Ați fost vreodată separat de soție?”, ”De ce nu vă place România?”, acestea sunt câteva dintre întrebările la care Garcea va trebui să răspundă. Fie că este vorba despre viața privată, familie, fie despre afaceri, politică și bani, actorul va fi nevoit să fie sincer și să spună lucrurilor pe nume.

Despre Mugur se spune că a făcut bani frumoși de când s-a retras din televiziune și s-a reprofilat. Actorul activează acum în domeniul afacerilor și îi merge foarte bine. Nu duce lipsă de nimic și se plină prin cele mai luxoase locații.

În plus, este patronul unor terase de fițe din București. La aceste localuri din Centrul Vechi al Capitalei vin oameni cu o situație financiară bună, vedete și persoane foarte cunoscute, iar veniturile sunt pe măsură.

Ce avere are Mugur

Mugur Mihăescu nu a negat niciodată că are parte de venituri mari de pe urma afacerilor sale, dar a suferit și pierderi majore anul trecut, când economia a avut de suferit o bună perioadă de timp. În urmă cu ceva timp, actorul a declarat că pierderile financiare pe care a fost obligat să le suporte din cauza virusului ucigaș sunt estimate la două milioane de euro, dar pe parcurs și-a revenit.

Mugur a luat în calcul ideea de a se muta din țară și este aproape sigur că vrea să facă acest pas. Actorul nu vrea să dea curs zvonurilor legate de acest subiect, dar recunoaște că a analizat serios acest plan, fiind dezamăgit de conducerea din România. Vrea să facă o schimbare în viața lui și vrea să înceapă cu mutarea.

Comments are closed.