Media

Câți bani ia Gheorghe Turda de la stat. Artistul are o pensie frumoasă

Gheorghe Turda are un venit frumos din pensie și din cariera muzicală înfloritoare. Puțini sunt cei care știu că înainte de a cânta, Gheorghe Turda a lucrat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne și a fost șef al Direcției de Cultură. Ajuns la pensie, artistul se bucură de un venit frumos, asta după ce a dat statul în judecată și a câștigat procesul.

Ce pensie are Gheorghe Turda

Gheorghe Turda are o pensie de aproximativ 9.000 de lei pe lună. Este o sumă frumoasă rezultată de pe urma carierei sale în Ministerul Afacerilor Interne. Pe lângă asta, evident, artistul își continuă activitatea muzicală.

Gheorghe Turda s-a judecat, în trecut, cu Ministerul Afacerilor Interne și cu Casa Națională de Pensii, și a solicitat mărirea indemnizației lunare cu 50%, câștigând, în cele din urmă, procesul.

Artistul a invocat legea 6/2006, conform căreia primesc drepturi suplimentare „pensionarii din sistemul public de pensii, membri ai unor uniuni de creatori legal constituite și recunoscute ca persoane juridice de utilitate publică”

Potrivit wowbiz.ro, pensia lui Gheorghe Turda este de 1.900 de euro pe lună, la care se adaugă și alte venituri, suma totală pe lună fiind de 2.500 de euro.

Gheorghe Turda s-a despărțit de iubita lui mai tânără, Nicoleta Voicu

După o relație frumoasă, dar năbădăioasă, Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu și-au spus adio. Între ei au fost multe neînțelegeri, iar după despărțire a explodat butoiul cu pulbere. S-au făcut declarații de ambele părți, iar fiecare spunea despre celălalt că nu îl lasă în pace.

Umilințe pe care demnitatea unei femei nu le poate accepta. Psiholog pentru toate neîmplinirile trecute. Un bun psiholog, că mie mi-a luat vreo două luni la începutul relației și n-am mai rezistat. I-am recomandat să-și rezolve problemele trecutului și apoi să mă caute pentru sentimentul iubirii, a declarat Nicoleta Voicu.

Nicoleta Voicu a spus că au fost multe episoade în relația lor în care artistul a dat-o afară din casă, iar Gheorghe Turda, la rândul lui, a acuzat-o că vrea să-și facă faimă folosindu-se de numele lui.

Vrea să își facă dinadins reclamă pe numele meu și pe numele altor artiști din generația de aur. A fost o perioadă în care ne-am înțeles și aș fi vrut să continuăm, dar din cauza atitudinii ei nu s-a mai putut pentru că nu era femeie de casă, a declarat Gheorghe Turda.

Cei doi nu au rămas în relații amiabile după despărțire.

Comments are closed.