Media

Câți bani pierde Florin Călinescu după plecarea de la PRO TV. E o sumă importantă

Vestea plecării lui Florin Călinescu de la PRO TV a luat prin surprindere pe toată lumea. Nimeni nu se aștepta să ia așa o decizie, dar iată că s-a întâmplat. Pe lângă faptul că nu va mai avea asocieri cu acest post de televiziune și nu va mai putea fi urmărit în cadrul show-ului Românii au talent, Florin Călinescu va simți schimbarea și în conturile sale.

Câți bani pierde Florin Călinescu după plecarea de la PRO TV

Potrivit surselor Capital, juratul Florin Călinescu primea de la PRO TV în jur de 50.000 de euro pentru un sezon de Românii au talent. Despre o sumă exactă, Călinescu a dezvăluit informații niciodată, dar a spus la un moment dat că probabil el are cel mai mare salariu, fără să fie interesat de cât primesc colegii săi de trust.

Probabil că eu am cel mai mare salariu. Măi, nu știu cine îl are. Dacă îl are Andreea Esca sau Andra sau eu. Nu știu ce salariu are Andi Moisescu sau Andra, sau Andreea. Lucrurile astea sunt confidențiale, nu m-au interesat, spunea, la un moment dat, Florin Călinescu.

Florin Călinescu pleacă de la PRO TV

Asocierea de imagine Florin Călinescu – PRO TV este de notorietate. Călinescu este una dintre cele mai vechi vedete de la acest post de televiziune.

Duminică seara, 18 iulie 2021, actorul a anunțat că nu va mai face parte din echipa PRO TV și deci nici din show-ul Românii au talent.

Cu oarecare părere de rău, vă anunț ca renunț la colaborarea cu actualul management al PRO tv. Deci, și la Românii au talent. Detalii, mai încolo, a scris Florin Călinescu pe pagina sa de Facebook.

Într-o reacție pentru Click.ro, postul de televiziune a declarat că nu va comenta declarațiile lui Florin Călinescu, precizând că aceasta este perioada în care au loc negocierile pentru membrii juriului Românii au talent.

Nu putem comenta cu privire la postarea făcută de domnul Florin Călinescu, pe pagina lui personală de Facebook. Ca în fiecare an, este perioada negocierilor pentru membrii juriului Românii au talent. Odată ce acestea se vor încheia, publicul emisiunii se va bucura de începerea filmărilor pentru un nou sezon al celui mai iubit show de entertainment din România, au transmis reprezentanții PRO TV.

Florin Călinescu a fost jurat în emisiunea Românii au talent încă din 2016.

Comments are closed.