Media

Câți copii are, de fapt, Cătălin Botezatu. “Am fost un fluturaș în tinerețe”

Despre Cătălin Botezatu s-au spus multe, iar subiectul relații și copii a fost mereu unul intens abordat atunci când a venit vorba de marele creator de modă. Cu toate astea, Botezatu a evitat întotdeauna să comenteze zvonurile legate de viața lui privată. Poate și pentru că a păstrat misterul, oamenii au făcut tot felul de presupuneri, ba chiar au apărut femei la televizor care au susținut că au un copil cu designerul.

Câți copii are Cătălin Botezatu

Invitat în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, de la Kanal D, Cătălin Botezatu a fost întrebat câți copii are. Poate unii își închipuiau că designerul se va codi, va evita să ofere un răspuns la această întrebare intimă de altfel, însă nu a fost așa. Iată ce a spus Cătălin Botezatu:

Nici eu nu știu câți copii am. De-a lungul timpului au venit la mine tot felul de părinți și de copii care susțineau că acești copii sunt ai mei. Da, am fost un fluturaș în tinerețe și e posibil să am mai mulți copii, a spus Botezatu în emisiunea lui Denise Rifai.

@taniamplesa

Câți copii ai? #CatalinBotezatu #40deintrebari #ElenaCeausescu #celebrity #versace #deniserifai #foryou #Romania #designer #fypシ #taniamplesa

♬ sonido original – Tania M Plesa

Creatorul de modă a declarat că a adoptat un copil la distanță, față de care s-a angajat să îl ajute financiar până la vârsta de 18 ani, dar de fapt îi mai trimite bani chiar și acum. Este vorba despre un copil, acum adult, pe care Cătălin Botezatu l-a văzut în toți anii în care l-a sprijinit financiar, deci nu a fost vorba doar despre ajutor bănesc.

Moderatoarea tv a plusat și l-a întrebat pe Cătălin Botezatu câți copii știe că are, iar răspunsul creatorului de modă a fost:

Cu înșelat la distanță, eu știu, poate trei, a spus Botezatu.

Designerul a spus că sunt lucruri pe care, la un moment dat în viața lui, a hotărât să nu le mai discute, pentru că ar face rău unor persoane, dar și familiilor lor, fiind subiecte sensibile care au fost dezbătute de opinia publică într-un mod desuet, eronat și deformat.

De ce nu este Cătălin Botezatu un om fericit

În ciuda a tot ceea ce are din punct de vedere material, și a tot ceea ce a construit din imaginea și munca lui în carieră, Cătălin Botezatu se declară un om nefericit. El a spus, într-un alt interviu că ar da tot ceea ce are doar să fie sănătos tun și fericit. Designerul a declarat că simte lipsa unei partenere de viață care să îl aștepte acasă și să îl întrebe cum i-a fost ziua. Botezatu a admis că a atins cote maxime ale fericirii de-a lungul vieții sale, dar că acum nu simte că este un bărbat fericit.

Comments are closed.