Știri externe

Caz cutremurător! O femeie s-a întors după 9 zile de când a fost declarată decedată

Un caz cutremurător a avut loc în Spania. O femeie fusese declarată moartă din cauza coronavirusul, însă, spre surprinderea tuturor membrilor familiei, precum și a colegilor de la azilul la care stătea, aceasta s-a întors după nouă zile. Situația a fost una extrem de ciudată, pentru că nimeni nu s-ar fi gândit la erorile care au fost produse.

Persoana decedată nu era aceeași

O femeie de 85 de ani, despre care familia sa fusese informată că a decedat din cauza noului coronavirus şi a fost înmormântată, s-a întors după nouă zile la căminul unde locuia alături de soțul ei. Aceasta nu avea nicio problemă de sănătate, motiv pentru care toți au fost uimiți, pentru că știau că plecase dintre ei.

Înmormântarea a avut loc, însă familia nu a participat din cauza măsurilor impuse de pandemia de coronavirus, care nu le-au permis să o conducă pe ultimul drum. Se pare că această problemă s-a produs din cauza unor erori provocate de azilul de bătrâni.

”Printre oamenii în vârstă transferaţi s-au numărat şi două femei care au fost plasate în aceeaşi cameră. Eroarea de identificare s-a produs în timpul procedurilor de transfer de la Xove la Pereiro de Aguiar”, a menţionat fundaţia.

O altă femeie a murit în realitate

Mai mulți bătrâni de la cămin au fost testați de coronavirus. Atât Rogelia Blanco, precum și alți 29 de bătrâni au fost transferați la un alt cămin până când au sosit rezultatele testelor. Eroarea s-a produs în timpul transferului, însă altă femeie decedase, doar că a fost greșit numele.

Când femeia s-a întors la cămin după terminarea protocoalelor, toți au rămas muți de uimire. Bărbatul își plângea soția și suferea după pierderea ei, iar când aceasta a venit în camera de cămin, a fost extrem de surprins, dar și fericit.

”Nu îmi venea să cred ceea ce se întâmplă. Eu plângeam moartea soției mele”, a afirmat bătrânul

Familia nu se gândea să o revadă pe Rogelia. O instanță a fost informată cu privire la confuzia creată, urmând să fie anulat certificatul de deces al Rogeliei, care este teafără și nevătămată acum.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.