Știri externe

Caz extrem de rar. Și-a dorit un copil și s-a ales cu tripleți perfect identici. Cum îi deosebește

Un caz extrem de rar s-a petrecut în SUA unde o femeie care și-a dorit mult să devină mamă, a adus pe lume, nu un copil, ci trei. Stephanie Norman a născut tripleți: trei fetițe parcă trase la indigo.

O femeie din SUA a născut tripleți identici

Stephanie Norman și-a dorit un copil și s-a ales cu trei. Este un caz rar pentru că ea a dat naștere a trei fetițe identice. Toate trei sunt perfect sănătoase, dar imediat după naștere au fost duse la Terapie Intensivă unde au rămas timp de o lună până când medicii s-au asigurat că sunt în regulă și pot fi luate acasă de către părinți.

Fetițele au fost concepute pe cale naturală, iar șansele ca o femeie să nască tripleți identici, concepuți astfel, sunt extrem de mici.

Practic este un caz la 100 de milioane de nașteri.

Cuplul norocos mai are un copil, un băiețel în vârstă de doi ani. S-au gândit că ar fi bine să mai facă și o fetiță, o surioară pentru băiețelul lor. Nu mică le-a fost mirarea când medicul i-a anunțat că nu vor avea o fetiță, ci trei fetițe identice.

Eram pregătiți să încercăm să mai avem un copil și speram să fie o fetiță, iar apoi am fost extrem de surprinși să primim trei fete. Fiecare avea sacul ei, dar din moment ce au împărțit aceeași planetă înseamnă că sunt identice, a declarat proaspăta mămică. Am făcut o glumă când ne îndreptam pentru prima ecografie. Am întrebat ce ne facem dacă auzim bătăile de la mai mult de o inimă, și când colo… au fost trei, a completat TJ Norman, tăticul de tripleți.

Cum le deosebesc părinții pe cele trei fetițe perfect identice

Cum cele trei micuțe sunt perfect identice, părinții au apelat la câteva trucuri pentru a le deosebi. Le-au pus la piciorușe brățări, de culori diferite, cu inițialele numelor pe ele.

De asemenea, ei au cumpărat trei cărucioare și trei pătuțuri și foarte multe scutece.

Caz extrem de rar. Și-a dorit un copil și s-a ales cu tripleți perfect identici. Cum îi deosebește

Stephanie și TJ Norman sunt împreună din adolescență și mereu au spus că își doresc doi copii. Iată că soarta i-a surprins și sunt acum părinții a patru copii: un băiețel și trei fetițe identice.

Tripleții s-au născut la 29 de săptămâni și cântăreau puțin peste 900 de grame.

Comments are closed.