Știri externe

Caz șocant! Ce a găsit un bărbat în podul casei în care s-a mutat l-a lăsat mască: „A fost un semn!”

Am auzit o mulțime de experiențe care ne dau fiori, dar cea pe care o prezentăm astăzi este de-a dreptul surprinzătoare și ne arată cât de magnific este uneori destinul. Un bărbat care se mutase într-o casă nouă a descoperit ceva uimitor în podul noii sale locuințe și imediat a luat o decizie importantă.

Ce a găsit în podul casei

Un bărbat a avut parte de șocul vieții sale când s-a mutat în noua lui casă. Se aștepta să aibă parte din prima de o ședere plăcută, dar a fost surprins de ce a văzut acolo. Și-a adus toate bagajele, a pus la punct toate detaliile, dar când a urcat în pod a fost complet uimit.

Jeff Hopkins, noul proprietar, a găsit o cutie ce părea destul de suspectă. Când s-a uitat mai bine, a observat că pe ea scria ,,Rochia Lindei”, iar înăuntru era o rochie de mireasă extrem de veche. Bărbatul a decis imediat că ar fi normal ca fiica celei care a purtat rochia respectivă să intre în posesia ei, așa că a pornit căutările.

A mers la primăria din localitate, sperând că va găsi o soluție acolo, și așa a aflat că Linda murise în urmă cu doi ani, iar familia ei se mutase. Astfel, autoritățile locale nu puteau face nimic în această situație. A decis, în această situație, să apeleze la ajutorul rețelelor de socializare, fiind ultima lui speranță.

„O caut pe fata femeii care a murit aici în urmă cu câțiva ani. Numele femeii este Linda Hook. Dacă o cunoașteți pe fiica ei, vă rog să mă contactați. Am rochia de mireasă a mamei sale. Cred că i-ar plăcea să o aibă.”, a scris bărbatul pe rețelele de socializare.

Reacția uimitoare a femeii

Jeff a fost cu adevărat norocos, pentru că fiica Lindei l-a contactat în doar două ore de la anunț. Cei doi au stabilit atunci să se întâlnească în viața reală, pentru a-i oferi neprețuitul dar chiar față în față.

Femeia a fost extrem de fericită să vadă că a găsit un asemenea obiect, pentru că avea prea puține amintiri de la mama sa. Numaidecât, ea s-a pozat cu voalul de mireasă în cap, iar pe fața ei se citea fericirea și entuziasmul, simțind-o mai aproape de ea pe cea care i-a dat viață și a părăsit-o mult prea devreme.

Comments are closed.