Știri

Cazul Caracal. Ce s-a schimbat în viața familiei Luizei Melencu. În sfârșit, un motiv de bucurie

Curând de împlinesc doi ani de la oroarea din Caracal, un caz greu de digerat, care a șocat o țară întreagă. Timpul a trecut, criminalul este după gratii, însă familiile celor două victime nu vor avea liniște niciodată. Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, după ce le-a luat la ocazie și le-a răpit și sechestrat în casa lui din Caracal. La un an distanță, familia Luizei Melencu a primit și o veste bună, însă nu din această direcție.

Lacrimi de bucurie pentru părinții Luizei Melencu

Părinții Luizei Melencu au devenit bunici, pentru a doua oară. Sora Luizei, Ionelia le-a dăruit un nepoțel, provocându-le acestora lacrimi de bucurie. S-a întâmplat în 2020, la un an de la dispariția adolescentei.

Vestea a venit ca o gură de aer proaspăt pentru acești oameni care au avut enorm de suferit de pe urma pierderii fiicei lor.

Gheorghe Dincă (67 de ani) a fost trimis în judecată cu opt capete de acuzare. Este vorba despre: trafic de persoane, trafic de minori, viol (două infracţiuni), omor calificat (două infracțiuni), şi profanarea de cadavre sau morminte (două infracţiuni.

Cazul Caracal care a șocat România

Cazul Caracal a zguduit din temelii întreaga țară. Nu este român să nu fi auzit și să nu se fi șocat de acest caz îngrozitor în care o adolescentă a fost răpită, violată și ucisă de un bătrân pe nume Gheorghe Dincă. Pe 27 iulie 2020 s-a împlinit un an de la moartea Alexandrei Măceșanu, o tânără pe care Dincă a luat-o la ocazie. În zadar a sunat fata, de trei ori, la 112. Când au intervenit polițiștii, ea nu mai era în casa lui Dincă, iar el a spus că a ucis-o și i-a ars trupul într-un butoi.

Gheorghe Dincă a recunoscut că a răpit-o și ucis-o și pe Luiza Melencu, o altă adolescentă care a plecat de acasă, să scoată bani de la un bancomat, și nu s-a mai întors. Acum, bărbatul este după gratii. Familiile celor două cred că se putea face mai multe pentru salvarea tinerelor, mai ales în cazul Alexandrei Măceșanu, care a sunat de trei ori la 112 și a anunțat că este răpită.

Comments are closed.