Media

Ce a aflat Mirela Vaida când s-a întors din concediu: “am fugit crezând că o să las totul în spate, dar…”

După incidentul care a traumatizat-o, Mirela Vaida și-a luat o pauză de la emisiunea Acces Direct și a plecat în concediu cu familia. Prezentatoarea tv a sperat că oamenii legii vor lua măsuri în cazul agresoarei care a intrat peste ea în platou, însă a fost dezamăgită de ce a aflat la întoarcerea în țară.

Reacția Mirelei Vaida când a aflat că agresoarea ei este liberă

Mirela Vaida s-a întors în Egipt, acolo unde a petrecut sărbătorile Pascale, împreună cu soțul și copiii. Vedeta și-a reluat programul de la Acces Direct și a avut o primă reacție la aflarea veștii că agresoarea ei este liberă.

Am fugit crezând că o las toate lucrurile în spate și tot ce m-a afectat nu mă mai afectează și când m-am întors am aflat că prietenele mele cu pietroaiele sunt libere prin metrou, își fac viața, n-are nimeni nicio treabă, nu le întreabă nimeni, nici poliție, nici procurori. Nimic și nimeni, libere ca pasărea cerului, a declarat Mirela Vaida.

Așa cum anunțam în urmă cu câteva săptămâni, procurorii care se ocupă de acest dosar au clasat cea mai gravă acuzație, și anume acuzația de tentativă de omor. Oamenii legii continuă cercetările pentru distrugere și ultraj contra bunelor moravuri. Prezentatoarea tv a spus că este revoltată de decizia procurorului, că s-a simțit amenințată și cu viața pusă în pericol.

Cum poate procurorul să spună că este numai distrugere de bunuri şi ultraj contar bunelor moravuri? Practic, procurorul ne spune cu subiect şi predicat, într-o ţară a UE, că putem oricând să dăm cu bolovani în cap pe stradă, că nu te las până nu te omor, că dacă faci aceleaşi lucruri nu răspunzi penal, spune Mirela Vaida în urmă cu câteva săptămâni.

Reamintim faptul că Mirela Vaida a fost implicată într-un incident care se putea transforma într-o adevărată tragedie. O femeie a intrat în platoul Acces Direct, în timp ce Mirela transmitea live, și a aruncat cu un bolovan spre prezentatoare. Din fericire, Vaida a avut prezență de spirit și s-a ferit la timp. Cu toate astea, i-a fost greu să își revină și a spus că a rămas traumatizată.

Comments are closed.