Media

Ce a declarat Andreea Marin după ce a fost prădată de hoți: “Chiar dacă ar intra, ar fi dezamăgiți”

Andreea Marin a făcut primele declarații după ce a fost ținta hoților. Vedeta de televiziune a confirmat incidentul și faptul că hoții nu au reușit să fure nimic pentru că s-a declanșat alarma, s-au speriat și s-au făcut nevăzuți.

Ce spune Andreea Marin după incidentul cu hoții

Andreea Marin a declarat pentru SpyNews că a existat o tentativă de spargere a locuinței, însă fără succes pentru că a luat măsuri de siguranță în urmă cu ceva timp. Vedeta a schimbat ușile și ferestrele cu unele securizate și are și sistem de securitate al locuinței.

Mai mult decât atât, Andreea Marin spune că niciodată nu ține obiecte de valoare în casă, sau bani cash, și că tot ce ar putea lua hoții ar fi vreun televizor, sau aparatele electrocasnice care au IP și sunt ușor detectabile.

Acești hoți, chiar daca ar întra în clădire, sincer ar fi dezamăgiți, noi avem un principiu: nu ținem în casa obiecte de valoare mare, gen bijuterii valoroase, nici bani cash, singurul lucru cu care ar putea pleca sub braț un hoț ar fi vreun televizor, laptopul e cu mine mereu și oricum electronicele sunt detectabile după IP în ziua de azi, așadar îi pun în pericol după aceea, a declarat Andreea Marin pentru SpyNews.

Moderatoarea emisiunii Nu există nu se poate a declarat că hoții nu au avut mult timp la dispoziție pentru că imediat la fața locului a sosit și firma de securitate, și Poliția, dar și un apropiat de-al ei.

În urmă cu șase ani, Andreea Marin a mai trecut printr-o experiență similară, dar atunci hoții au plecat cu câteva bijuterii. Atunci, indivizii au fost prinși și încarcerați.  Vedeta a declarat că este un om pașnic și că nu îi face plăcere situația.

Nu îmi face plăcere situația, nu îmi place să văd oameni puși sub acuzare, sunt un om pașnic, dar fiecare om ar trebui sa fie conștient că poartă răspunderea faptelor sale, a declarat Andreea Marin pentru SpyNews.

De data aceasta, polițiștii au deschis un dosar penal pentru infracțiunea de tentativă de furt calificat și continuă cercetările.

Comments are closed.