Media

Ce a declarat Cristina Cioran despre o nouă sarcină. Vedeta este optimistă

Cristina Cioran și-a îndeplinit un mare vis, anume acela de a deveni mamă, și a adus-o pe lume pe micuța Ema. Întrebată dacă și-ar mai dori un copil, vedeta a dat un răspuns surprinzător. A trecut prin multe greutăți în ultima perioadă, dar fericirea pe care i-o aduce prezența Emei nu se compară cu nimic.

Ce a spus Cristina Cioran despre o nouă sarcină

Vedeta de televiziune a spus într-o emisiune de la Pro Tv că a vorbit cu iubitul ei și ambii își mai doresc un copil. Nu o sperie deloc această idee, deși a trecut printr-o mare cumpănă dând naștere prematur.

Ne mai dorim un copil. Am vorbit despre asta. Ne-am tot gândit. Nu mă sperie deloc ideea. Acum vom vedea ce ne oferă viitorul, a dezvăluit Cristina Cioran, la Pro TV.

Actrița a devenit mamă, pentru prima dată, la vârsta de 43 de ani, dar asta nu a speriat-o deloc, ba dimpotrivă, a simțit din prima zi că este o binecuvântare. Totul a decurs bine până în luna a șaptea de sarcină, când Cristinei i s-a făcut rău și a ajuns de urgență la spital. Fiica ei, Ema, s-a născut prematur și a stat la incubator nu mai puțin de o lună și jumătate.

Ce fel de mamă este Cristina Cioran

Vedeta a dezvăluit că, în ciuda problemelor cu care s-a confruntat în ultimele luni, este o mamă liniștită și relaxată. Cristina Cioran și fiica ei au fost la un pas să petreacă Revelionul în spital, după ce micuței Ema i s-a făcut rău în sensul în care abia mai putea să respire.

Imediat, proaspăta mămică a pregătit bagajul și s-a prezentat cu fiica ei la spital. Din fericire, nu a fost nimic grav și curând ambele aveau să se întoarcă în sânul familiei.

Despre Ema, Cristina spune că este o fetiță puternică, dolofănică, prietenoasă și veselă. Micuța a trecut prin multe, dar a răzbit și acum crește sănătoasă.

Sunt o mamă relaxată, liniștită. Nu mă deranjează că se trezește, că plânge. E dolofănică, prietenoasă și veselă. O ador!, a spus Cristina Cioran.

Acum, Cristina Cioran și logodnicul ei, Alex Dobrescu iau în calcul să mai facă un copil, un frățior, sau poate o surioară pentru micuța Ema.

Comments are closed.